Ty vieš zohnať lambdu pre X18XE1 od NGK lacnejšie? Ja ju totiž potrebujem a zatial som nenašiel ani za 2900kč.kmoch5 píše:hmmmm za 2900 celkem drahy !!!!! jo cechy tam je to jinak.
Zvýšená spotřeba, malý výkon
Moderátor: Moderátoři
Re: Zvýšená spotřeba, malý výkon
- Reklama
-
Opět jedna Vectra B 1.8 1XE1-z řídící jednotkou Simtec 70. Nechápu kde Vám dělali diagnostiku ,ale určitě ne kde tomu
rozumí. Jinak diagnostika ukáže přesnou závadu-a specielně Lambda sondu. Jinak u mě se nakonec závada ukázala ta nejhorší -vadná řídící jednotka ( bylo to schováno za chybu senzoru klepání motoru - jeho výměnou se zjistilo , že senzor
diagnostikoval chybu kterou vyvolávala řídící jednotka).
rozumí. Jinak diagnostika ukáže přesnou závadu-a specielně Lambda sondu. Jinak u mě se nakonec závada ukázala ta nejhorší -vadná řídící jednotka ( bylo to schováno za chybu senzoru klepání motoru - jeho výměnou se zjistilo , že senzor
Podobně se to stalo mě. Jednotka hlásila chybu čidla vačky, výměna, nic a další chyby - diagnóza vadné řídící jednotky. Jak jsi to vyřešil - sehnal jsi novou (nebo jetou) jednotku za rozumné peníze? Mě to zlobilo loni v létě a zajímavé je, že když přišla zima, tak to přestalo... Čekám, že na jaře tu mám problém zpátkyblazekivan píše:Opět jedna Vectra B 1.8 1XE1-z řídící jednotkou Simtec 70. Nechápu kde Vám dělali diagnostiku ,ale určitě ne kde tomu
Jestli máte problém s jednotkou,doporučuju http://carteam.cz/ ...Měli sme v háji jednotku na Zafiře Z18XE a za 10 000 nová i s immo a veškerými kódy.
Musím toho chlapíka hodně pochválit,protože si nevěděli rady nikde jinde.
Musím toho chlapíka hodně pochválit,protože si nevěděli rady nikde jinde.
aleck-jestli RomanK\to Brno\nebude mít jednotku,tak to lze řešit opravou harware přes
www.autoakademie.cz
Opravují to v Holandsku ve spešl firmě ACTRONICS,oprava trvá asi 10 dní a záruka 2roky.Vše potřebná najdeš na tom webu.
www.autoakademie.cz
Opravují to v Holandsku ve spešl firmě ACTRONICS,oprava trvá asi 10 dní a záruka 2roky.Vše potřebná najdeš na tom webu.
Děkuji vám za všechny typy, ale teď už nemusím řešit..... Půjčila jsem auto před silvestrem kamarádovi, který ho otočil přes střechu, takže totálka. Už mám jinou Vectru, zase B, ale sedan, rok 2002, xenony, velkej palubní počítač, benzín 2,6 V6, 125 kW. Jede nesrovnatelně s předchozí 1,8. Mám jí cca 14 dní, takže zatím dobrý, uvidíme, co přinese čas za vady. Máte někdo zkušenosti s tímhle typem?