Servo 2,2DTI
Moderátor: Moderátoři
Re: Servo 2,2DTI
Bohužel do hřebenu řízení se žádné díly nedodávají.Nezbyde než vzít buď použitý nebo recyklát výměnou\austausch\.Oprava tedy není možná,což tě určitě nepotěší.
- Reklama
- Lazak
- Kontaktovat uživatele:
Re: Servo 2,2DTI
Tak se mi opět vrátil dříve mnou zmiňovaný problém, který se tehdy vyřešil sám, prostě to začalo fungovat normálně jak má. Nemáte někdo podobnou zkušenost nebo problém? Zde je popis mého problému ze začátku topicu:
"Zdravím, dneska se mi stala podivná věc. Začalo mi vynechávat servo. Popsal bych to tak nějak ,že jak otáčím volantem tak čtvrt otáčky jako by šlo, čtvrt nejde, čtvrt jde... dělá to hlavně při točení volantem na pravou stranu. Koupil jsem originál servo olej a dolil cca 1dcl. Objektivně se to o něco zlepšilo. Neobjevilo se mi žádné chybové hlášení ani kontrolka. Nemáte někdo tip čím by to mohlo být, popřípadě nějaký lék?"
Lazak
"Zdravím, dneska se mi stala podivná věc. Začalo mi vynechávat servo. Popsal bych to tak nějak ,že jak otáčím volantem tak čtvrt otáčky jako by šlo, čtvrt nejde, čtvrt jde... dělá to hlavně při točení volantem na pravou stranu. Koupil jsem originál servo olej a dolil cca 1dcl. Objektivně se to o něco zlepšilo. Neobjevilo se mi žádné chybové hlášení ani kontrolka. Nemáte někdo tip čím by to mohlo být, popřípadě nějaký lék?"
Lazak
Vectra C GTS 2.2DTI 10/2003
Grand Scénic fórum
Grand Scénic fórum