KONKURENCE INSIGNIE
Moderátor: Moderátoři
Re: KONKURENCE INSIGNIE
To taky doufám. Původně mne totiž na Insignii nalákal Opel na BITURBO 190 koníků které Opel zmiňuje už dva roky. Beru to jako podvod na zákazníka.
Peugeot není sice taková dizajnovka jako Insignie ale jak jsem už zde psal bitubo GT jede jak šestiválec a podvozek je moc komfortní. Navíc auto má vychytávky které Insignie už měla mít dva roky (bezklíčové startování a otvírání, automatické sklápění zrcátek, navi v nejvyšší verzi v základu atd.)
Peugeot není sice taková dizajnovka jako Insignie ale jak jsem už zde psal bitubo GT jede jak šestiválec a podvozek je moc komfortní. Navíc auto má vychytávky které Insignie už měla mít dva roky (bezklíčové startování a otvírání, automatické sklápění zrcátek, navi v nejvyšší verzi v základu atd.)
- Reklama
Naposledy upravil(a) miki11 dne 08 úno 2012, 01:01, celkem upraveno 1 x.
Ano vzdal, nemám na to auto už síly. Musel jsem se dnes smát při návštěvě pneuservisu když zrovna odjížděla černá Insignie. Mechanici mi říkali že k nim pravidelně jezdí tři Insignie a že jim klepe při větších rychlostech volant. Mě pánové už od nového auta v servisu tvrdili jako vždy že to mám jen já Je to dle mého názoru výrobní vada některých typů Insignií (160 k) . Hlavně to není jen problém silentbloku řízení který mají servisy měnit na záruku a nečiní tak.miki11 píše:Ahoj Jirko,
tak konečně si vzdal boj s Oplem, ja už to mám za sebou a nelituji.... vůbec se mi po Insignií nestiská
Peugeot byl vždy komfortní a to BITURBO jak píšeš bude asi dobrá volba... dej tu pak foto a napiš jak budeš mít nové
auto, stavím se na kafčo a svezu se ...
RE: Miki
Auto budu mít koncem února. Je to předváděčka a jezdí s ní jeden člověk.
Navíc auto má vychytávky které Insignie už měla mít dva roky (bezklíčové startování a otvírání, automatické sklápění zrcátek, navi v nejvyšší verzi v základu atd.) ////////
stim bezklicovym oteviranim a startovanim nevim jestli je to dobra vec, myslim si ze neni nad pevnej klic uz jenom kvuli ty slozity elektronice na kterou se pak musis spolihat.....nejsem fanda francouzu i kdyz kazde nove auto dnes vypada dobre , ale preju at ti slouzi.....
stim bezklicovym oteviranim a startovanim nevim jestli je to dobra vec, myslim si ze neni nad pevnej klic uz jenom kvuli ty slozity elektronice na kterou se pak musis spolihat.....nejsem fanda francouzu i kdyz kazde nove auto dnes vypada dobre , ale preju at ti slouzi.....
Radši čerpadlo u opela za 30 tis. než ukradené auto od koncernu VW.
-
Elektronika je aj pri klasickom dialkovom odomykaní a aj penvý kľúč dáva tak isto impulz, ako tlačidlo.
Držím palce s 508, chcel som doň ísť tiež, ale odradila cena, keď to bola novinka.
Držím palce s 508, chcel som doň ísť tiež, ale odradila cena, keď to bola novinka.
no prajem tiež veľa šťastia s novým autom.
V sobotu som videl test Insignia sport 2.0DTI 160k vs. P 508 na AutoMotor und Sport. Dopadlo to katastrofalne pre Pežota. A to maníci s AMuS nie sú v žiadnom prípade žiadni fanúšikovia Opla. Tam vždy normálne vyhráva VW group.
Test obsahoval akceleráciu, brzdy (zo 100km/h rozdiel nepríjemných 6m), handling a celkové porovnanie interiéru a výbavy. Keď niekto povie, že použité materiály sú na tom horšie ako u Insignie tak to musí byť dosť na zváženie.
V sobotu som videl test Insignia sport 2.0DTI 160k vs. P 508 na AutoMotor und Sport. Dopadlo to katastrofalne pre Pežota. A to maníci s AMuS nie sú v žiadnom prípade žiadni fanúšikovia Opla. Tam vždy normálne vyhráva VW group.
Test obsahoval akceleráciu, brzdy (zo 100km/h rozdiel nepríjemných 6m), handling a celkové porovnanie interiéru a výbavy. Keď niekto povie, že použité materiály sú na tom horšie ako u Insignie tak to musí byť dosť na zváženie.
Naposledy upravil(a) miki11 dne 08 úno 2012, 01:02, celkem upraveno 1 x.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
prostě se stala chyba a v autě byl nějakej ten šotek.... co furt zlobil jiný zase maj auta bez problému, to je jako s další jinou elektronikou a jinejma spotřebníma věcma
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.
Miro vykladej to mně , kterej najel s Insignií 93 000km, byl bych radši kdybys měl pravdu.... bohužel nemáš.
Kluci omlouvám se, ale z důvodu prodeje své Insignie jsem smazal všechny své příspěvky.
Reklama v televizi : Insignie, je nejlepší, co jsme kdy vyrobily...... Bůh s váma
Kluci omlouvám se, ale z důvodu prodeje své Insignie jsem smazal všechny své příspěvky.
Reklama v televizi : Insignie, je nejlepší, co jsme kdy vyrobily...... Bůh s váma