Super, uz sa tesim na vysledok. Co sa tyka toho SW zapnutia, je to narocne? Vies o niekom, kto by to bol schopny previest? Celkom by som tu funkciu tam chcel mat, je to vhodne napr. pre zenu, ktora ma tendenciu dialkove nevyuzivat a ja potom nevidimjgoldman píše:Ahojky,nONaME píše:Dnes som sa rozpraval s auto staiger a podla p. Safarika nie kazda insignia ma vsetky volby povolene. Napr. automaticke zatvaranie po rozbehu atd...
Nepochopim to, ze preco tomu je tak...
Btw, netusite niekto ako je to s podporou automatickych dialkovych svetiel? Teoreticky by to mala mat kazda Insignia so xenonami... viete niekto pomoct, pripadne ako sa to zapina?
s xenonama je to tak, že jdou softwarově vypnout (automatické dálkové). To je zrovna můj případ. nechal jsem tuto funkci vypnout protože na mě pořád někdo svítil na oplátku dálkovejma. Xenony jsou tak výkonné, že vlastně dálková světla skoro nepoužívám nebo si je zapnu růčo. Jinak od včerejška mám auto v Auto Staiger a mám pro Vás další lahůdky. To vše popíšu v patřičné diskuzi
A ohledně toho bimbání. To jsem přesně řešil a bylo mi řečeno že to nejde odstranit. Takovýchto věcí je tam více. Bohužel to není jen u Oplu Odpoledne jsi du pro auto a dám vědět.
Čauky Jirka
Diky,
Marek