LED žárovky do parkovaček
Moderátor: Moderátoři
Re: LED žárovky do parkovaček
To bych chápal, pokud by to bylo při zapnutí/zastrčení klíčku do zapalování, ale proč se to děje po vypnutí světel a zamčení auta nechápu. Jinak učit se o Tatrách je pro život velice přínosné
Vectra 1.9 CDTi 2005 / CD 30 MP3 / bi-xenon / 17" Irmscher Spectra Sport Line / Irmscher křídlo a maska
- Reklama
To je taky pravda.. Mně to třeba s těma klasickýma LED-kama blikalo i když jsem jen otevřel a zavřel dveře.. Aspoň to vypadá jako Nightrider...
Opel Vectra 2.2 DTI
Suzuki GSX-R 750 K7
Suzuki GSX-R 750 K7
Tak co jsem chvilku hledal, tak to bude dělat jednotka, která hlídá žárovky dokud "neusne". Pak to přestane blikat.. hlavně že to nesvítí, nebo nebliká celou dobu
Vectra 1.9 CDTi 2005 / CD 30 MP3 / bi-xenon / 17" Irmscher Spectra Sport Line / Irmscher křídlo a maska
Tak už je tam mám taky, konečně to nepíše žádnou závadu, škoda jen, že mají pouze jednu diodu.. Mohlo by to svítit ještě vííc , ale aspoň že je v tom světle píchnutá tak, že to svítí dopředu, to u naší Astry G je vložená ze spodu nahoru, tak tam by to svítilo hůř...
Opel Vectra 2.2 DTI
Suzuki GSX-R 750 K7
Suzuki GSX-R 750 K7
Za tu cenu si myslim, že to svítí dobře, jinak na tom e-shopu maj poměrně velký výběr, je to jen otázka ceny. Já jsem je dal i do osvětlení SPZ a není to nejhorší a tam je to udělaný taky, že dioda teď svítí do boku a osvětlení spz je dolu.
No jo to mě ani nenapadlo osvětlení SPZ Myslíte, že tam je to taky hlídaný tou jednotkou ? Že bych tam vrazil ty LED-ky z předchozích nákupů...
Opel Vectra 2.2 DTI
Suzuki GSX-R 750 K7
Suzuki GSX-R 750 K7
Myslim, že je, protože ty taky blikaj po vypnutí...
Aha.. Tak já jdu udělat další objednávku...
Opel Vectra 2.2 DTI
Suzuki GSX-R 750 K7
Suzuki GSX-R 750 K7
Ahojte,
tak blikání LED diod v SPZ nebo v parkovačkách lze zamezit zapojením spínacího relé před LED.
SPZ mám osvětleno LED vodotěsným černým LED páskem napojeným na osvětlení SPZ.
Parkovačky mám osazeny LED s 5x SMD3 žárovkama s integrovanými odpory pro zrušení chybového hlášení palubního počítače.
Po zapojení nevyskakuje žádná chyba a je konečně po otravném poblikávání
Přikládám i schéma zapojení - snad se Ondra nebude zlobit, že jsem jej předběhl.
Dle schema osazuje před relé ještě žárovičku, tu jsem vynechal a vše funguje bez chyby!
impulz nemá dostatečnou délku pro sepnutí relé a led neblikne.
Jakmile se rozsvítí parkovačky (automatika/ručně) LED se normálně rožnou a svítí.
Za řešení poděkujme Ondrovi z fóra!
Tímto se mu omlouvám za prezentování jeho řešení, ale myslím, že jej využije více lidí ke spokojenosti.
tak blikání LED diod v SPZ nebo v parkovačkách lze zamezit zapojením spínacího relé před LED.
SPZ mám osvětleno LED vodotěsným černým LED páskem napojeným na osvětlení SPZ.
Parkovačky mám osazeny LED s 5x SMD3 žárovkama s integrovanými odpory pro zrušení chybového hlášení palubního počítače.
Po zapojení nevyskakuje žádná chyba a je konečně po otravném poblikávání
Přikládám i schéma zapojení - snad se Ondra nebude zlobit, že jsem jej předběhl.
Dle schema osazuje před relé ještě žárovičku, tu jsem vynechal a vše funguje bez chyby!
impulz nemá dostatečnou délku pro sepnutí relé a led neblikne.
Jakmile se rozsvítí parkovačky (automatika/ručně) LED se normálně rožnou a svítí.
Za řešení poděkujme Ondrovi z fóra!
Tímto se mu omlouvám za prezentování jeho řešení, ale myslím, že jej využije více lidí ke spokojenosti.
Týjo pěknej příspěvek !!! Děkujem...
Opel Vectra 2.2 DTI
Suzuki GSX-R 750 K7
Suzuki GSX-R 750 K7