Sjíždění gum Omeba B 2000
Moderátor: Moderátoři
Re: Sjíždění gum Omeba B 2000
Pokud jsi byl 4 krat ve stejnem servisu,tak at si ten laser stryci do r*ti,a jed nekde jinde.
- Reklama
Pokud to začalo po výměně jenom čepu řízení a následném seřízení geo, tož bych skoro viděl chybu v tom geoservisu, i když je to nějaký divný... Pokud by geo byla furt nastavovaná špatně, tak pak zkoušíš vyměnit všecko možný i nemožný a zbytečně... Laserová seřizovačka ještě nutně nemusí být zárukou kvality anebo je to v lidech, ale jak píšu, překvapilo by mě to. Zkus opravdu jinou geostanici a uvidíš, furt je to levnější než další gumy, je jich škoda... Držím palce!
W124 E320 R6 Coupé 1994
Děkuji ti za vysvětlení.Omlouvám se za použití naší hantýrky.To víš,maturitu z češtiny jsem skládal již za krále klacka.Jinak spisovně se váha vzduchu nazývá "měřič hmotnosti vzduchu"a lambda sonda je "kyslíkový senzor",když už si tu budeme hrát na školu.Colommbo píše:Některej mekánik když napíše rozběh-souběh, myslí tím samosebou rozbíhavost-sbíhavost, stejně jako můj mekánik když řekne rovnováha vzduchu, myslí tím váhu vzduchu. Hlavně že si rozumíme... A správný poznatky - zatížit podle norem, zkontrolovat a seřídit, popřípadě nastavit na spodní toleranci nebo ještě o chlup míň anebo zkusit úplně jinej geoservis.
to denny: nikdo si tu přece nechce hrát na školu, myslel jsem to jako legraci (proto jsem taky přidával tu "rovnováhu vzduchu" a smajlíky,) nechtěl jsem se tě dotknout, tož tak... A přeju hezký den!
W124 E320 R6 Coupé 1994