Kolísající otáčky + špatné startování
Moderátor: Moderátoři
Re: Kolísající otáčky + špatné startování
Jestli to opravdu nemáš shnilý, tak si auto nech a dej si ho pomalu dokupy, já sem koupil vectru za 25 nasypal jsem do ní asi 15, různý čidla, klima, komplet brzdy, silentbloky, čepy a pak věci co se standartně mění, má taky svý mouchy, ale už bych jí nevyměnil za nic jinýho, no možná za opečovávanej šestivál s manuálem v kombíku
VB 1.6 16v 1998 74kW X16XEL
- Reklama
-
Re: Kolísající otáčky + špatné startování
To je sice pravda, přítelkyně mi to říká taky, ale je tu druhá věc, přesněji náklady na provoz. Neberu servis, ale povinné ručení 5500 za rok, 1km ve městě mě stojí zhruba 4kč. Já najezdím měsíčně cc 500 - 600km a 99% je město. Auto používám jen na cestu do a z práce a nákupy, maximálně občas nějaký výlet 30km za město. Navíc v budoucnu se můj nájezd jen tak nezmění. Tam kde bydlím, plánuji bydlet dýl a tam kde pracuji tak taky, takže si myslím, že vectra nebyla dobrá volba. Toto auto jsem koupil od známého za dobrou cenu zejména kvůli bezpečnosti, dřív jsem měl punto z 99roku, ale dočetl jsem se na jednom webu že bezpečnost u těchto vecter je spíš podprůměrná. V crash testu dostala 2 hvězdičky z 5. Je mi jasné, že nemůže konkurovat novým autům, ale čekal jsem aspoň 3 hvězdičky, navíc spolucestujícího vedle řidiče by podle testu nejvíce a hodně vážně zranil pás. Řidič by byl bez noh kvůli pedálům.
Musím říct, že po půl roce užívání jsem z vectry spíše zklamaný než nadšený. Na moje účely by mi bohatě stačila feliciie a s bezpečností na tom nebude o moc hůř.
Musím říct, že po půl roce užívání jsem z vectry spíše zklamaný než nadšený. Na moje účely by mi bohatě stačila feliciie a s bezpečností na tom nebude o moc hůř.