Moderátor
Moderátoři: genius0011, Trdlo, Moderátoři
Re: Moderátor
a já jsem moderátor a to jsem ani nemusel psát SZ celkem překvapení když jsem zde vlezl ááále beru
- Reklama
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
gratuluji kolegoSamothe píše:a já jsem moderátor a to jsem ani nemusel psát SZ celkem překvapení když jsem zde vlezl ááále beru
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
zdravím kolegy
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
kluci, když přesouváte příspěvek, odškrtněte si tam Ponechat stínové téma ve starém fóru je zbytečné mít to tady potom 2x
edit: přišel sem na to při prvním přesunu od tý doby si dávám pozor genius0011
edit: přišel sem na to při prvním přesunu od tý doby si dávám pozor genius0011
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Diky panove za pomoc s forem - forama
Ahojky,
napadlo mě co že bych moderoval jen sekci Insignia a udělal tam v tom konečně pořádek.
Jde i zařídit aby se zam z nějaké zálohy vrátily naše příspěvky ?
Jirka
napadlo mě co že bych moderoval jen sekci Insignia a udělal tam v tom konečně pořádek.
Jde i zařídit aby se zam z nějaké zálohy vrátily naše příspěvky ?
Jirka
Zaloha by sla ale co se napsalo od te doby tak uz tam nebude, takze pokud by se to obnovilo rekneme k uterni 20h co bylo psano od te doby tam nebude vcetne clenu kteri se od te doby registrovali. neni problem te udelat modem Insignii mas jsi znaly veci takze v tom nevidim problem. Miro bude moderator zbylych sekci ale jak vidim v Insignii nema co delat.
Takhle nějak bych si to představoval. Máme tu ještě jednoho mazače jako já (miki11) tak to vrať komplet, já mu pošlu echo aby o tom věděl.
Příspěvky tam jestli se nepletu byly stejně jen na mé reakce. Mám to teda hlídat já ? (Nadávky a nevhodná témata), něco podobného dělám v práci .
Chtělo by to celou sekci Insignia udělat po vzoru Hyundai jak už jsem psal. Bylo by to přehlednější a člověk by tam víc našel.
Mám dát nějaký návrh na složky ?
Díky a ahoj Jirka
Příspěvky tam jestli se nepletu byly stejně jen na mé reakce. Mám to teda hlídat já ? (Nadávky a nevhodná témata), něco podobného dělám v práci .
Chtělo by to celou sekci Insignia udělat po vzoru Hyundai jak už jsem psal. Bylo by to přehlednější a člověk by tam víc našel.
Mám dát nějaký návrh na složky ?
Díky a ahoj Jirka
No zatim je tam 5 prispevku to jeasi zbytecny delat ty kategorie nebo ne? chapu to tak ze chces tu zalohu obnovit nebo to nechata date si sem ty prispevky sami znova?