Nefukcni nahon na zadek
Moderátor: Moderátoři
Re: Nefukcni nahon na zadek
Zkus nejdřív načíst poruchu a uvidíš.
- Reklama
A teď dotaz, je nějak podobná haldexka Oplu se Saabem nebo Volvem, když koukám na ten odkaz na sixtu a doporučení měnit olej každých 30t?
Je stejna. Motor (2.0 benzin) a Haldex delali lide ze Saabu. Tech 30 tisíc, jak jsem psal, plati pro celorocni provoz v horach.
Aktualizace info. V servisu na diagnostice- nic.
Popis priznaku, pry ukazuje na zaneseni filtru v Haldexu. Vymena oleje a filtru. Cena 7000 Kc.
Tak snad to pomuze.
Popis priznaku, pry ukazuje na zaneseni filtru v Haldexu. Vymena oleje a filtru. Cena 7000 Kc.
Tak snad to pomuze.
PROBLEM HALDEX DIFERAK insignia 4x4 , mel jsem hlasku servis 4x4 po ujeti 8 km jizdy a vyplo se 4x4 . V servise mi řekl vymena oleje převodovky a diferkaku + filtr a tesneni cena 8500 kc . Problém nastal po této výmene když auto zaclo hučet a bouchat při zaběru a při otočení volantu v zaběru . V servise rekli ,že haldex je špatný a přitom to nehaže žadnou chybu sami nevědí co stím umí jen vzit a vyměnit celý haldex s diferakem za 135 000 kč masakr . obvolal jsem všechny servisy a opravaře na haldex spojky ,ale nikdo opel neělá a ani nahradní díly nejsou , tak jsem odpojil pojistkou a mám dvojkolku .problém je že opel při koupi vozu v roce 2011 tvrdil že naplně do haldexu a diferaku jsou doživotní a najednou v service mi řekly ze v roce 2014 OPEL DAL DODATEK NA výměnu těchto oleju . Ale když nemáte uplný servis u OPLU ,tak záruka 5 let neplati hajzly jední .
Všem co chcou koupit Opel insignia 4x4 NEKUPUJTE .
V servise mi rekli že všechny 4x4 mají stejný problém a že haldex je nahovno i po výměně se to vrací po určité době . Zkusím podat žalobu přímo na Opel .
Všem co chcou koupit Opel insignia 4x4 NEKUPUJTE .
V servise mi rekli že všechny 4x4 mají stejný problém a že haldex je nahovno i po výměně se to vrací po určité době . Zkusím podat žalobu přímo na Opel .
Jak můžeš psát takové věci o vlajkové lodi značky...?
W124 E320 R6 Coupé 1994
Nefukcni nahon na zadek
By ma zaujimalo. Keby sa podala nejaka hromadna (najprv) staznost. Ci by sa lady nepohli. Mi povedia v servise,ze kazda sa skor ci neskor pokazi! To Ze ich vymienaju v zaruke je jedna vec, ale co potom? Ja som platil okolo 1000€ spoluucast s predkzeniu zarukou B196. a to som menil olej pri 50000km po 60000 odisla ...
Keby sa mi mala aj tato pokazit asi to budem uz inak riesit ...
Keby sa mi mala aj tato pokazit asi to budem uz inak riesit ...
Nepohnuly. V nemecku s haldexem nijak velke problémy pry nemaji.
No ja mám sice německou insignii, ale najeto 196t a vše OK.