funguje to tak, že sa objaví žlté autíčko s kľúčom a auto spadne do núdzového režimu? t.j. ide tak ca 2200ot/m a ca 50km/h ?
Ak áno, v prvom rade venuj vedeniu vozidla extrémnu opatrnosť. t.j. pri predbiehaní vždy takú rezervu, aby v prípade že to spadne pri predbiehacom manévri si mal vždy čas zabrzdiť a zaradiť sa za predbiehané auto!
potom sa treba naučiť rýchly pohyb kľúčom - vyp/zap - štart. U chýb ktoré sme mali reštart pomohol vždy. Na začiatku sme zastavovali, potom to každý robil počas jazdy. Pozor aby si nevytiahol kľúč a nezamkol volant.
Pozor tiež, neštartovať pustením spojky ale štartérom!!!
treba si zorganizovať zoznam servisov opel a pri prvom výpadku ak máš čas, nevypínať motor a dôjsť do servisu so zapnutým motorom aby mohli vyčítať chyby. Nenechaj sa odbiť, že nemajú čas a podobne.
Ak by si toto vlákno dal do Vectry, mám pocit že niekto sa ponúkal že vie čo je za príčina.
U nás sme na toto neprišli na žiadnom z áut - mám pocit že kolegovia ani nemali záujem to zistiť ale radšej sa ho rýchlo zbaviť. Moja ďalšia VeCe už mala 1.9DTH
Možno máš niektorú z našich vectier - oni tak zázračne omládli. Moja pri predaji mala 165000km a po piatich rokoch keď som pozeral na WEB STK tak tam mala necelých 130
![Mr Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)