Sklapanie zadnych sedadiel One Touch Astra ST

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři

yggdrasilsk

Re: Sklapanie zadnych sedadiel One Touch Astra ST

Příspěvek od yggdrasilsk »

V tom prípade je to zavádzanie zákazníka na oficiálnych stránkach Opel. Je tam jasne uvedene, ze tlacidla One Touch tam su aj pre zakladne sklapanie sedadiel 60/40. Opytam sa na to svojho dílera a tiez na riesenie problemu.
VW Golf 6 Variant 1.6 TDi
Opel Astra-K ST Inovation 1.4T už doma
Reklama

yggdrasilsk

Příspěvek od yggdrasilsk »

Na moju otazku mi nikto nevie odpovedat ani infolinka Opel. Niektore europske stranky maju uvedene, že One Touch ma byt v zaklade aj pre 60/40, ine to tam nemaju. Diler bol ochotny zial info nema odkial zistit.
Uvidim ked pride auto, ja som tam One Touch chcel, ale kedze bolo pisane, že je aj v zaklade nepovazoval som za nutne doplacat si funkcnu sadu a sedadla 40/20/40 kde One Touch na 100% bude. Riesit to budem na mieste.
VW Golf 6 Variant 1.6 TDi
Opel Astra-K ST Inovation 1.4T už doma
palah

Příspěvek od palah »

Tak zistoval som u predajcu ako to je s ONE TOUCH a povedal mi v 40/60 to nie je len 40/20/40, v predajni mali ST s výbavou Enjoy sedadlá 40/60 a tam to nebolo a dalšie vozidlo mali vo výbave Innovation sedadlá 40/20/40 a tam to bolo, čiže som sa rozhodol si to doobjednať a do svojho vozidla, objednával som auto 12.3.2016 pri akcii 24 hodín a vozidlo malo včera stále status 25, čo znamená ževraj auto čakajúce na zadanie do výroby a tým pádom to tam mohol ešte doplniť, nasledne mi predajca povedal, že vozidlo mi skorej ako v júli nepríde, čiže čakacia doba cca. min. 4 mesiace!!! Ešte mi hovoril info, že kombička sa vyrábajú udajne len vo Velkej britanii a krátke len v Poľsku, neviete hovoril pravdu???
Opel astra K ST inovation 1,4 150k, čierna metalíza, sada inovace(led matrix a navigácia…) , zimná sada 2, funkčná sada pre zadné sedadlá, fleetova zľava 16,38%(3909€)…
modern

Příspěvek od modern »

S tou výrobou mluvil pravdu :)
Astra Innovation 1.4 benzin,110 kw, automat. převodovka, Navigace, parkovací automat, Zimní sada, zadní LED světla, zadní tmavá okna
norinco

Příspěvek od norinco »

Také čekám na STčko a dodačku mám cca 4 měsíce. Výroba je ve VB, myslím, že fabrika je nedaleko Liverpoolu. Bavil jsem se s prodejcem ohledně toho Wattova přímovodu. Ta informace je taková zamotaná. Údajně továrna bude dodávat dle dostupnosti Wattův přímovod do vozů do konce června dle pravidla, že podle váhy vozu (tedy dle výbavy) budou mít některé vozy tento prvek a jiné nikoliv. A od července budou všechny vyrobené Astry bez tohoto prvku.
Pak jsem se ptal na Audiosystém Navi 900 IntelliLink, jak je to s podporou pro Android. Takže podpora je pouze pro Apple. Je však možné, že budoucí aktualizace softwaru Astry přinesou i Android. Zákulisně se o tom hovoří.

Docela tady postrádám nějakou obsáhlejší recenzi současných majitelů nové Astřičky. Pochlubte se, co se vám líbí/nelíbí.
Mějte se
Nor
Astra K ST 1.4T 110kW Enjoy, 16" + další vychytávky.
Odpovědět

Zpět na „Astra K - Interiér a exteriér“