Android auto v Navi 900 IntelliLink - vyjádření Opelu.

Informace ohledně aktualizace navigace, multimedií a elektroniky

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři

Šroubek

Re: Android auto v Navi 900 IntelliLink - vyjádření Opelu.

Příspěvek od Šroubek »

Sunman píše:Třeba ti to "tvůj" dealer udělá zadarmo,protože si bude vážit, že si u něj koupil auto.
Já chodím pravidelně do svého servisu, takže třeba za diagnostiku za kterou se jinde platí 30÷40EUR mi udělá zadarmo na počkání, protože ví že tam pak dojedu a nechám si servis u něj udělat.
Já to mám poněkud složitější, žiju v Praze, ale auto jsem kupoval v Rychnově nad Kněžnou (sleva a výhodný leasing, který by mi jinde neprošel (IČař). Hned po převzetí jsem ale zjistil že mi nefunguje palubní počítač mezi budíky (myslel jsem, že jsem si ho nějak vypnul, chtěl ho zapnout až dojedu domů ale pak se zjistilo, že je vadný) Tudíž jsem reklamoval v AutoPalace na Spořilově, a od té doby vše řeším s nimi, auto mi ale neprodali, tak nevím....možná v tom Rychnově (jako kompenzaci za vadný displej mi poslali koberečky, autokosmetiku a nějaké drobnosti)....
Já mám vždycky všechno nějak extra... :D

PS. třeba barvu, kterou mám na autě (Flip Chip (světle modrá metalíza) v konfigurátoru není, takže se asi v ČR nenabízí... ? :-D
Opel Astra K Innovation 1,4 Turbo, 110kW/150k, Flip Chip metalíza
Reklama

CHlebaCZ

Příspěvek od CHlebaCZ »

10 nejzajímavějších novinek Google IO 2016
vypada to slibne s android auto

https://www.svetandroida.cz/google-io-2 ... nek-201605
Jmac74

Příspěvek od Jmac74 »

Tak uz to mas aktualizovany? Ja mel 2/2016 takze byl jen carplay. A uz mne to davno aktualizovali a android auto uz pouzivam dva roky bez problemu.
To co jsem cetl na zacatku me pobavilo co dokazou napsat misto toho aby to udelali 😁
Astra K 1.6 200 hp akt.
Vectra C 1.8 122 hp akt.
Vectra A 2.0 115 hp
Kadett E 1.6 75 hp
Odpovědět

Zpět na „Astra K - Autorádia + navigace + elektronika“