proc neoriginal? https://www.doopla.cz/opel-astra-k/pris ... /#zasterkyrevive píše:
... Nad zasterkami uvazujem aj ja, hlavne predne, ale este mam cas kym pride auto Skusal som najst aj neoriginalne, ale zatial ich nikto neponuka.
Odhlucnenie podbehov
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: Odhlucnenie podbehov
DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel
- Reklama
dakujem, cena je ok cakal som vyssiuvojta píše:proc neoriginal? https://www.doopla.cz/opel-astra-k/pris ... /#zasterkyrevive píše:
... Nad zasterkami uvazujem aj ja, hlavne predne, ale este mam cas kym pride auto Skusal som najst aj neoriginalne, ale zatial ich nikto neponuka.
Opel Astra 1.4 turbo Innovation, 110kW, M6, 16"ky
Presne na zadu len plast a ten hluk ide odtiaľ, ano keby boli aj vzadu plstene ako vpredu urcite by to tak netrieskalo od kamienkov a nečistot…revive píše:Zeby to islo od zadnych kolies? Pozeral som predvadzacku a vpredu mala "plstene podbehy" a vzadu klasicke plastove...mozno je to tym.astrak píše:podla mna je hluk dost velky ide to od zadu.
Opel astra K ST inovation 1,4 150k, čierna metalíza, sada inovace(led matrix a navigácia…) , zimná sada 2, funkčná sada pre zadné sedadlá, fleetova zľava 16,38%(3909€)…
Taky se pripojuju ke hluku od zadni casti auta.. je neskutecne hlucny.palah píše:Presne na zadu len plast a ten hluk ide odtiaľ, ano keby boli aj vzadu plstene ako vpredu urcite by to tak netrieskalo od kamienkov a nečistot…revive píše:Zeby to islo od zadnych kolies? Pozeral som predvadzacku a vpredu mala "plstene podbehy" a vzadu klasicke plastove...mozno je to tym.astrak píše:podla mna je hluk dost velky ide to od zadu.
Presednul jsem s Hacka 1.9CDTI, ale to je tichoucky oproti Kacku. Do auta se prenasi neskutecny hluk od kol....predevsim ze zadni casti. Mam verzi bez rezervniho kola, tak nevim jestli je to tim, ze tam neni vubec zadne tlumeni (pouze koberecek primo na plechu). Auto jsem kupoval na letnich na kterych jsem udelal asi sto km a ted asi 1300 na zimnich. Hluk se po prezuti nijak nezmenil. Taktez hluk z venci..kdyz me predjizdej auta, slysim je dost vyrazne. Po ujeti 1000km v kuse jsem byl zralej na brufen jak mi trestilo v hlave. Zkousel jste to nekdy resit v servisu / nebo vlastni bastlenim?
já mám auto tiché
Hatchback teda, s rezervním kolem. Naopak sem včera jezdil oktávkou 2 1.9tdi a to byl rachot
Hatchback teda, s rezervním kolem. Naopak sem včera jezdil oktávkou 2 1.9tdi a to byl rachot
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
Muzu se zeptat odkud jsi? Opravdu bych to rad porovnal. Ja mam doma Hacko, Octavku 3 1.6TDI a ted Kacko. A to Kacko je jednoznacne nejhorsi...radikalne nejhorsi. Jsem z toho dost nestastny..mattonecz píše:já mám auto tiché
Naposledy upravil(a) pub24 dne 09 led 2017, 18:05, celkem upraveno 1 x.
Praha 6
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
Praha 9 - tak to muzem porovnat. Ted jsem s Astrou mimo republiku, tak az se vratim, tak bychom mohli udelat srovnani..pokud by ti to nevadilomattonecz píše:Praha 6
OK klidněpub24 píše:Praha 9 - tak to muzem porovnat. Ted jsem s Astrou mimo republiku, tak az se vratim, tak bychom mohli udelat srovnani..pokud by ti to nevadilomattonecz píše:Praha 6
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
Tak me napadlo. Zkousel jste nekdy nekdo tohle? https://www.ahifi.cz/clanky/detail/jak- ... ucneni.htm
Mate nake zkusenosti? Diky:-)
Mate nake zkusenosti? Diky:-)