kola a ventilky
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: kola a ventilky
nebo koupit starý Gčko....
Prostě vývoj jde dopředu, to bychom tu mohli plakat nad všema ostatníma kravinama. třeba i nad On Starem.
Cindo ještě jednou díky za informace. max ještě nemohl by jsi mi poslat co ti píšou v techničáku ohledně ráfků a kol, i když já budu mít jiný motor, nevím jak moc velký vliv to na to bude mít.
Prostě vývoj jde dopředu, to bychom tu mohli plakat nad všema ostatníma kravinama. třeba i nad On Starem.
Cindo ještě jednou díky za informace. max ještě nemohl by jsi mi poslat co ti píšou v techničáku ohledně ráfků a kol, i když já budu mít jiný motor, nevím jak moc velký vliv to na to bude mít.
Astra G -1,6 SZR, prostě Barča
Astra K - 1,6 CDTI (81kW) Innovation
- Reklama
alebo si kúp len pneu a môžeš ich prezúvať na origo diskoch - nepotrebuješ ani ventilky ani plecháče ani krabičku za 50USD.
alebo si kúp 4-season pneu a nemusíš vôbec nič.
alebo si kúp 4-season pneu a nemusíš vôbec nič.
No taky jsem uvažoval že budu přezouvat kvuli problemum monitoringu tlaku na jedny disky(zimni gumy Continental jsem dostal od prodejce zdarma).Nakonec jsem to přehodnotil,dokoupil plecháče a holt budu muset vždy při přezuti spárovat.Doufam že ceny ventilku časem klesnou.Dale doufam že při polovičním provozu bude životnost baterii delší.Nevěřím že při přezouvani 2x ročně nedojde k jejich poškození.Muj názor a praxe ukáže.
Skorej ma zaujíma ako riešite zimné gumy čo sa týka velkosti, uprednostnujete 16 palcove pred 17-tkami??? Osobne mam letne 17 a uvažujem či dam zimne 16 na elektronoch…
Opel astra K ST inovation 1,4 150k, čierna metalíza, sada inovace(led matrix a navigácia…) , zimná sada 2, funkčná sada pre zadné sedadlá, fleetova zľava 16,38%(3909€)…
životnosť batérií predpokladám, že je úplne rovnaká či máš kolesá namontované alebo v pivnici. Proste každá baterka, ktorá bola doteraz človekom vyrobená má životnosť. Baterky zo Slaného vydržali niekedy 3 týždne a potom kompletne vytiekli, dnešné baterky majú životnosť niekoľko rokov...
Baterka a vysielač vo ventilku asi nevedia či sú nasadené na aute alebo nepoužívané.
Na veľkosť kolies sú rôzne názory - 100 ľudí = 101 názorov. Hlavne sa pozri do knižky aké kolesá sú technicky dovolené aby sa ti vošli reťaze do blatníkov. Zvyšok je o rovnováhe ceny a frajeriny.
Baterka a vysielač vo ventilku asi nevedia či sú nasadené na aute alebo nepoužívané.
Na veľkosť kolies sú rôzne názory - 100 ľudí = 101 názorov. Hlavne sa pozri do knižky aké kolesá sú technicky dovolené aby sa ti vošli reťaze do blatníkov. Zvyšok je o rovnováhe ceny a frajeriny.
Stačí toto?Joska píše:nebo koupit starý Gčko....
Astra K 1.4T 92kW innovation v plné palbě, NAVI900, bez AGR...
Antara 2.2
Omega 2.0
Antara 2.2
Omega 2.0
Stačilo by kdyby jsi tam měl 17tky. ale na zimu budou lepší 16, co?
Myslíš, že to bude stejné i pro diesel?
díky moc.
Myslíš, že to bude stejné i pro diesel?
díky moc.
přečti si tu diskuzi na J-foru - viz odkaz na první stránce - čidlo by mělo vyhodnocovat pohyb mělo by se sepnout. pak měří min. 1 hodinu. a tím by mělo šetřit baterii. - ovšem, nevím jak moc relevantní odpověď to je. doufám a věřím, proto chodit vedle auta po špičkáchSunman píše: Baterka a vysielač vo ventilku asi nevedia či sú nasadené na aute alebo nepoužívané.
K autu jsem dostal letní litá kola 17". Protože mám A-K již od ledna tak jsem musel koupi zimáků řešit velmi rychle. Koupil jsem lité 16" disky, ventilky a gumy. První spárování mi provedl pneuservis. Následně jsem koupil "párovací krabičku" a letní kola jsem si již napároval sám.
Pro inspiraci mám tuto sestavu zimních kol:
Gumy: Contimental TS850 205/55-16 91H
Ráfky: Dezent TX 6,5x16 5x105 ET39
Senzor: S3A101 Alc
Pro inspiraci mám tuto sestavu zimních kol:
Gumy: Contimental TS850 205/55-16 91H
Ráfky: Dezent TX 6,5x16 5x105 ET39
Senzor: S3A101 Alc
Astra K 1.4T 92kW innovation v plné palbě, NAVI900, bez AGR...
Antara 2.2
Omega 2.0
Antara 2.2
Omega 2.0
můžeš bliknout jak to vypadá na autě, jo a prosím tě, opiš mi ještě tedy ty ráfky co jsou v TP výše. aby to bylo kompletní, díky.
TS850 mám teď na Géčku a mohu potvrdit, že jsou skvělé. díky.
TS850 mám teď na Géčku a mohu potvrdit, že jsou skvělé. díky.