v piatok idem do Oplu na testovačku, tak sa popýtam, že by som to trošku prehnal po okolí. A možno aj ten Hyundai.
Fakt? To si ma nepotešil s tými sedačkami

No uvidíme, keď si do toho sadnem. Ohľadne serióznosti H, dosť mi vadí ten ich agresívny prístup, na druhej strane, dealer bol veľmi fajn a seriózny. Bol som ešte v jednej H predajni a tam som mal pocit, že im snáď prekážam a keď som im povedal, že chcem naceniť auto, tak povedal, že mi to pošle do 3 dní, keď im prídu nové fleet podmienky... to ma dostalo
Testovačka bude večer jak na Astru, tak na i30, tak to aspoň vyskúšam svetlá. Btw. v prahe som prekvapivo nenašiel u 3 predajcov žiadnu testovačku v automate

Ja viem, že manuál je v našich zemepisných šírkach stále populárnejší, než automat, ale dosť sa to mení, tak by som čakal aspoň jednu astru v automate na predajni a ono nič

tak skúsim ten manuál aspoň
Škodu radšej neriešim, tam by som sa nasr... A k tomu, ako som písal, že mám tendencie nekupovať si veci, ktoré podľa mňa toľko nestoja, tak u škody by to bol asi veľký nesúlad medzi mnou a predajcom

Nevravím, že sa mi Superb nepáči, ale tá cenová politika... škoda hovoriť a nepatrí to sem.
Mazda 3 sa mi tiež páči, chcel som 6tku, ale nakoniec som sa rozhodol, že znížim budget a pôjdem o triedu nižšie. 3ka ale nemá kombi a príde mi hrozne malá, takže som ju škrtol