ANDROID AUTO

Informace ohledně aktualizace navigace, multimedií a elektroniky

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři

Odpovědět
Brembo SV

Re: ANDROID AUTO

Příspěvek od Brembo SV »

Suman Zdar. Tiež čínsku kur.vu ale o niečo drahšiu. Táto mi len raz vypla stabil track,predchádzajuca robila zázraky,zlyhávali tuším všetky systémy a to vrátane imobilizéra. Dokonca som raz musel odpojit batériu,aby som zresetoval chybové hlásenie imobilizéra. Dávam link na starý problematický a nový bezproblémový. Možno nájdeš i lacnejšie.
starý- http://www.sunnysoft.sk/zbozi/167PCI-01 ... modra.html
a nový http://www.sunnysoft.sk/zbozi/167PCI-06 ... phone.html
Ten wifi model som neskušal. Existuje ešte jedna varianta,vraj ponuka ešte viacej funkcií,no akési postrehy zákazníkov som nenašiel. Funguje len s jednou app-je zdarma a krabička stojí okolo 150€ a funguje len s tou jednou app. Je funkčná len na Insignia A http://www.happylightshow.com/shop/opel-1/insignia.html
https://lejatszo.hu/?oldal=termek&termid=1744
Naposledy upravil(a) Brembo SV dne 06 zář 2017, 09:55, celkem upraveno 4 x.
Reklama

Brembo SV

Příspěvek od Brembo SV »

Cinda píše:Takže jsi právě pohanil veškeré dostupné systémy telefonů. Takže nám i sděl, který telefon/operační systém si pořídit!
Vzhladom k tomu,že americkým ku.r.vám sa podarilo zlikvidovat konkurenčné systémy,ktoré síce neboli tak rýchle ale niekolkokrát stabilnejšie,to máš asi jedno. Windows je uplná bieda, Black Barry je svojský s malím portfoliom app,Apple drahý a android je šmírovač.
CHlebaCZ

Příspěvek od CHlebaCZ »

mě android auto funguje skvele, volani ok,google mapy a waze ok , hudba ok,ale mam jeden problem,psal jsem ho uz tady jednou že se casto odpojuje pri nabiti 100% ,myslel jsem že je to kabelem, ale vypada to na android nugat a novejsi tady o tom pisou
https://productforums.google.com/forum/ ... 8RrCdjRx2E
jedine co by to mohlo vyřešit je wifi projekce nebo blútúth
Sunman

Příspěvek od Sunman »

CHlebaCZ neber to osobne - záver je teda, že je to super (nepoužiteľný) systém ako väčšina vecí od tejto firmy. Už je to skoro tam, ale vždy taký malý háčik.

Hoši, počúvam tu v rádiu od rána, že ste zakázali bilboardy. Tlieskam a teším sa že zase bude vidieť z auta českú krajinu. (U nás o tom pani posklankyňa len kecala pokiaľ nenarazila na prvú bilbordovú firmu ktorá prispieva do rozpočtu nejakého straníckeho papaláša potom ju umravnili).
Ako druhé by som teraz po bilboardoch zakázal sú nezmyselné "displejové vychytávky", aplikácie typu android auto a potobné vymoženosti, ktoré zamestnávajú 50% ľudí za volantom namiesto aby čumeli čo sa deje na ceste. Telefon by mal umožniť za jazdy len telefonovanie cez bluetooth/wifi/kábel a šlus. úplne ma šokuje, že pri jazde po zapnutí i700 sa objaví v pravidelných intervaloch na celej obrazovke upozornenie na nebezpečnosť nevenovať sa vedeniu vozidla. To fakt nemá chybu. :mrgreen:
Brembo SV

Příspěvek od Brembo SV »

ja na to mrknem len občas,používam len na sledovanie udajov a kontrolu-zabudovaný teplomer v Insi nepovažujem za použitelný,čo mi potvrdil i Torque. Funguje uplne rovnako ako vo VW,teda na okrasu. Zlatý dobrý teplomer z Vectry. A k tím bilbordom-máte páni moju poklonu.
mattonecz
Moderátor

Příspěvek od mattonecz »

Android i Apple je zlo ale neni vyber. Mam ted Windows a to je taky nic moc.. Jako mensi zlo mi pripada iPhone. Uvidime jestli predstavi novy SE2, kterej by mel mit mirne vetsi displej, soucasny SE se mi libi ale je to az moc maly. A 20 za 7S davat je proste zhovadilost.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
mattonecz
Moderátor

Příspěvek od mattonecz »

Smazal sem odkaz na APK do noveho uzivatele, moc tomu neverim.
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
pavel_k

Příspěvek od pavel_k »

snad se nebojíš stránek s kolumbijskou doménou :)

taky raději preferuji apkmirror
Astra K 1,4T 92kW Innovation 05/2016
pavel_k

Příspěvek od pavel_k »

mattonecz píše:Smazal sem odkaz na APK do noveho uzivatele, moc tomu neverim.
teď budeš muset bejt ve střehu, ten člověk je nějak aktivní :lol:
Astra K 1,4T 92kW Innovation 05/2016
mattonecz
Moderátor

Příspěvek od mattonecz »

A ma duveryhodny nick :D
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
Odpovědět

Zpět na „Astra K - Autorádia + navigace + elektronika“