trhnutie pri akceleracii

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři

Odpovědět
Tommm

Re: trhnutie pri akceleracii

Příspěvek od Tommm »

Petr25 píše:Ted jsem mluvil se servisem. Auto jeste nebudu mit alespon tyden. Byl prasklej pist, ale ceka se nez dojde na servis nahradni. Nejsou totiz na hlavnim skladu skladem. A kdyz nejsou, tak me napada jedna otazka. Kolik pistu se po evrope vymenuje? :D
Muzes napsat kolik si mel najeto, kdy je auto vyrobeno a pripadne VIN?
Chtel bych se o to zacit zajimat a nechat proverit, zda me auto nema problem take.

Diky!
Opel Astra K ST Innovation
1.4T (92 kW, 125 hp)
Reklama

mattonecz
Moderátor

Příspěvek od mattonecz »

Petr25 píše: Proto pisu, ze to chce mit pisemne potvrzene postup zjistovani zavady, jejiho odstraneni a vyjadreni o jakou zavadu se jedna a zda je to zavada znama nebo ne.
Jenom se bojim toho, ze si tam clovek necha vymenit pist a ona nahodou pojede a pak se to vytentuje po zaruce ... To uz bude spatne.
Chtelo by to mit v ruce strelivo na pripadne spory po zaruce.
Protoze kdyz to bude problem, ktery se reklamoval a Opel o nem vedel a aplikoval by spatnou opravu, tak je sance na reklamaci i po zaruce.

Urcite bych chtel maximum informaci pisemne potvrzene k vuli pozdejim tahanicim.
ja to auto teda 1 den po zaruce planuju prodat. jestli ho nekdo bude chtit teda :D
mozna ho prodam uz jako rocni pokud bych neprodelal az moc.. at mam klid
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
Tommm

Příspěvek od Tommm »

mattonecz píše:
Petr25 píše: Proto pisu, ze to chce mit pisemne potvrzene postup zjistovani zavady, jejiho odstraneni a vyjadreni o jakou zavadu se jedna a zda je to zavada znama nebo ne.
Jenom se bojim toho, ze si tam clovek necha vymenit pist a ona nahodou pojede a pak se to vytentuje po zaruce ... To uz bude spatne.
Protoze kdyz to bude problem, ktery se reklamoval a Opel o nem vedel a aplikoval by spatnou opravu, tak je sance na reklamaci i po zaruce.

Urcite bych chtel maximum informaci pisemne potvrzene k vuli pozdejim tahanicim.
ja to auto teda 1 den po zaruce planuju prodat. jestli ho nekdo bude chtit teda :D
No jestli ses ochotnej se smirit s 20% dolu :D Mozna i vice.

EDIT: kazdej si precte tohle vlakno a nikdo to chtit nebude. Az to dostane povest jako prvni generace motoru TSi, tak je to v prdeli. Ty taky nikdo nechce. :D
1.4T (92 kW, 125 hp)
mattonecz
Moderátor

Příspěvek od mattonecz »

smirim se s tim ze prijdu o vsechny splatky a zustane mi akontace = budu to mit jako drazsi operativni leasing.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
Petr25

Příspěvek od Petr25 »

Tommm píše:
Petr25 píše:Ted jsem mluvil se servisem. Auto jeste nebudu mit alespon tyden. Byl prasklej pist, ale ceka se nez dojde na servis nahradni. Nejsou totiz na hlavnim skladu skladem. A kdyz nejsou, tak me napada jedna otazka. Kolik pistu se po evrope vymenuje? :D
Chtel bych se o to zacit zajimat a nechat proverit, zda me auto nema problem take.

Diky!
Tak najeto mam asi 14tis. Vyrobeno bylo začátkem minulého roku. Dostal jsem ho 02/16
Opel Astra K 1.4Turbo 92kw Innovation
Petr25

Příspěvek od Petr25 »

mattonecz píše:

Tak na motor je 5 let ne? To si ještě zajezdíš :lol:
Tommm

Příspěvek od Tommm »

Petr25 píše:
Tommm píše:

Diky!
Tak najeto mam asi 14tis. Vyrobeno bylo začátkem minulého roku. Dostal jsem ho 02/16
Dik. My mame vyrobeno nekde okolo 10. - 11. mesice 2016.
K dispozici bylo na prodejne 20. prosince.

Je mozne, ze byla nejaka zmena ve vyrobe napriklad, proto problemy zatim ja nepozoruji.
Jenze kde je nejaka oficialni informace.
Fakt mi prijde tragicke, ze clovek kupuje dost drahou vec a nikde zadne informace a jistoty uz vubec ne.

Myslel sem, jak nove auto bude oproti ojetemu pohodicka, ale zatim je to snad vetsi opich.
1.4T (92 kW, 125 hp)
Petr25

Příspěvek od Petr25 »

Žádné oficiální vyjádření nečekej. Nebudou si kazit prodeje. Raději se budou chovat jak krysy a dělat ze spotřebitelů voly.
Mě už píst prasknul a stejně mě nikdo neřekne nic jinýho než že se to běžně může stát, ale ať nemám obavy, že je to v záruce a nic nebudu platit :D
Pokud ti to necuká, tak buď rád a doufej že ani nezačne. Pokud ano, tak neváhej a rovnou do servisu.....
Tommm

Příspěvek od Tommm »

Petr25 píše:Žádné oficiální vyjádření nečekej. Nebudou si kazit prodeje. Raději se budou chovat jak krysy a dělat ze spotřebitelů voly.
Mě už píst prasknul a stejně mě nikdo neřekne nic jinýho než že se to běžně může stát, ale ať nemám obavy, že je to v záruce a nic nebudu platit :D
Pokud ti to necuká, tak buď rád a doufej že ani nezačne. Pokud ano, tak neváhej a rovnou do servisu.....
Budu doufat. Jinak pokud je tady dost lidi se stejnym problemem, tak hromadna zaloba je na zvazeni.
Ale vzpomel sem si, jak mi prodejce u BS Auto Praha rikal - to sou motory proverene jen trosku modernizovane. Co vime, tak je to spolehlive. :D

Dneska clovek muze verit maximalne sam sobe.
1.4T (92 kW, 125 hp)
Petr25

Příspěvek od Petr25 »

Tommm píše:
Petr25 píše:Žádné oficiální vyjádření nečekej. Nebudou si kazit prodeje. Raději se budou chovat jak krysy a dělat ze spotřebitelů voly.
Budu doufat. Jinak pokud je tady dost lidi se stejnym problemem, tak hromadna zaloba je na zvazeni.
Ale vzpomel sem si, jak mi prodejce u BS Auto Praha rikal - to sou motory proverene jen trosku modernizovane. Co vime, tak je to spolehlive. :D

Dneska clovek muze verit maximalne sam sobe.
Prodejce, který mě to prodával říkal, že to trhání je kvůli Euro 6. Takže kvůli Euro 6 mám propálenej píst a Vás ostatní to možná čeká taky. Oni neví jak se z těchto otázek vykecat, tak mají asi nařízený nějaký univerzalní odpovědi nebo co.....
Odpovědět

Zpět na „Astra K - Motory“