trhnutie pri akceleracii

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři

Odpovědět
Ludva

Re: trhnutie pri akceleracii

Příspěvek od Ludva »

Petr25 píše:
mattonecz píše:
Petr25 píše:Ted jsem mluvil se servisem. Auto jeste nebudu mit alespon tyden. Byl prasklej pist, ale ceka se nez dojde na servis nahradni. Nejsou totiz na hlavnim skladu skladem. A kdyz nejsou, tak me napada jedna otazka. Kolik pistu se po evrope vymenuje? :D
Me by spis zajimalo co se opravi vymenou pistu..
Vsak jsem se ptal jestli tam za rok pojedu s tim stejnym znovu. Pry ne. Pry se to opakovat nebude. Tak budto reseni maji nebo se mlzi a mlzi
Kazdopadne pokud auto preberu a cukat bude zas, tak jim to tam rovnou vrazim znovu. Uz toho mam plny zuby......
A to ten pist vezou z Ciny a na kole? 14 dni (?) cekani a to bez nahradniho auta, no husty, husty. Mimochodem, oni vymeni jen TEN jeden pist? To pak mas jeste tri sance propalit ty ostatni :roll:
Reklama

Petr25

Příspěvek od Petr25 »

Pry poslali i hlavu na prebroušení. Nevím zda budou měnit jen ten jeden, ale pochopil jsem to tak že jo. Co jsem četl, tak ve všech případech se jednalo o píst v prvním válci. Třeba už mají nějaké řešení. Nevím no.
Jinak to, že nemám nárok na náhradní vozidlo mě při záruční reklamaci celkem překvapilo......
Opel Astra K 1.4Turbo 92kw Innovation
bambini42

Příspěvek od bambini42 »

Je vůbec možné koupit astru s tímto motorem 1.4T aby byla bez toho cukání???
mattonecz
Moderátor

Příspěvek od mattonecz »

bambini42 píše:Je vůbec možné koupit astru s tímto motorem 1.4T aby byla bez toho cukání???
To nikdo nedokáže říct
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
Petr25

Příspěvek od Petr25 »

bambini42 píše:Je vůbec možné koupit astru s tímto motorem 1.4T aby byla bez toho cukání???
Třeba teď už ano. Ale chtěl by jsi to riskovat?
Opel Astra K 1.4Turbo 92kw Innovation
Ludva

Příspěvek od Ludva »

Samozrejme. Vzdyt Oplu prece nic necuka (čti vsechny kouzelne vymluvy výše) a ani o cukani nikdy neslysel. Zeptej se na to prodejce nebo importera - oni ti to vysvetli :evil: To jen nam uzivatelum se porad neco nezda... :evil:
pelito

Příspěvek od pelito »

Ludva píše:
Samozrejme. Vzdyt Oplu prece nic necuka (čti vsechny kouzelne vymluvy výše) a ani o cukani nikdy neslysel. Zeptej se na to prodejce nebo importera - oni ti to vysvetli :evil: To jen nam uzivatelum se porad neco nezda... :evil:
U jedneho dilera mi potvrdili ze o tom vedia a potom to klasicke ze Opel vyvija novy soft ale nikto nevie kedy bude :D
Astra K 1.0T 77kw Innovation
Granite Grey
bambini42

Příspěvek od bambini42 »

No ja už to bohužel risknul je objednaná dodání začátkem dubna...
Peto

Příspěvek od Peto »

Zdravím.
Len som dostal taky typ na poruchu. Už som vela počul o tom že EGR ventil v motore robi viac zle
ako dobre. Napada ma-čo ked to z tym EGR ventilom na Astre neje daco dotiahnuté tak jak to má byt.
Prečitajte si co som našiel na nete:

Kedy je EGR aktivny?
Množstvo spätného vedenia výfukových plynov sa stanovuje z dátového poľa v závislosti na množstve nasávaného vzduchu, otáčok motora a množstvo vstrekovaného paliva. Zároveň musí byť splnená podmienka teploty motora vyššie ako 50°C. Pri nižších teplotách je systém spätného vedenia výfukových plynov odpojený. EGR ventil je aktívny pri nižších otáčkach cca do 3000 ot/min, pri vyšších otáčkach klesá tvorba oxidov dusíka sama o sebe, pretože pri vyšších otáčkach motora sú kratšie časy spaľovania a malý prebytok vzduchu.
OPEL ASTRA 1,4 Turbo, 150k - r.v. 2015
pelito

Příspěvek od pelito »

inak mne to trhlo na skusobnej jazde do mierneho kopca, aspon predvadzacku mohli mat bez trhania :lol: :lol: :lol: keby som o tom probleme vedel uz predtym tak to hned vybalim na predajcu (musel to citit), ja som si najprv myslel ze je to studenym motorom ale potom som zacal zhanat info na nete a nasiel som no :lol:
Astra K 1.0T 77kw Innovation
Granite Grey
Odpovědět

Zpět na „Astra K - Motory“