trhnutie pri akceleracii
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: trhnutie pri akceleracii
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
- Reklama
jako astra K je fakt super auto teda okrem motorizácie 1,4T. Syn má 1,6T cca 40t km a zatiaľ v pohode a dcéra ST v nafte nové. Zatiaľ si ich veľmi chvália, hlavne matrix - fakt bomba! A senzory si môžeš vypnúť, nie?random píše:To jako ze je spatna i 1.6T 147kW? Nebo je jeste nejaky jiny duvod nekupovat Astru (krom neustale zaplych parkovacich senzoru, ze kterych pravdepodobne zesilim)?
Mam Model 17,5 senzory vepredu i vzadu a po rozjezdu se automaticky vypinaji - nad urcitou rychlost. A ano, tlacitkem se daji vypnout, v pripade potreby.mia píše:jako astra K je fakt super auto teda okrem motorizácie 1,4T. Syn má 1,6T cca 40t km a zatiaľ v pohode a dcéra ST v nafte nové. Zatiaľ si ich veľmi chvália, hlavne matrix - fakt bomba! A senzory si môžeš vypnúť, nie?random píše:To jako ze je spatna i 1.6T 147kW? Nebo je jeste nejaky jiny duvod nekupovat Astru (krom neustale zaplych parkovacich senzoru, ze kterych pravdepodobne zesilim)?
Opel Astra K (MY17,5) Cosmic Grey 1.4T 92kW Enjoy + Komfortní sada 2 + mlhovky
Zdravim panove,
tak evidentne komunikace stejna neni. Ja sem dostal odpoved castecne jinou. Napsal sem zpet dotaz, zda jiz maji servisy Opelu aktualizovane navody a checklisty a zda maji standardizovany postup v pripade, ze zakaznik toto trhani reklamuje.
Uvidime, co se posle zpet.
Jinak cele vyjadreni povazuji za bullshit.
tak evidentne komunikace stejna neni. Ja sem dostal odpoved castecne jinou. Napsal sem zpet dotaz, zda jiz maji servisy Opelu aktualizovane navody a checklisty a zda maji standardizovany postup v pripade, ze zakaznik toto trhani reklamuje.
Uvidime, co se posle zpet.
Jinak cele vyjadreni povazuji za bullshit.
Kód: Vybrat vše
Vážený pane XYZ,
na základě prověření na oddělení kvality si Vás dovolujeme informovat, že podle aktuálních informací se může s ohledem na plnění emisních limitů projevit drobné „trhnutí“ během akcelerace vozidla, hlavně ve fázi ohřevu motoru.
Děkujeme za pochopení.
S pozdravem a přáním hezkého dne
Lukáš Sůra
Zákaznická linka spol. Opel
Email: info@opel.cz
Opel Astra K ST Innovation
1.4T (92 kW, 125 hp)
1.4T (92 kW, 125 hp)
Bejt tebou tak pockam nebo se na to vykaslu a koupim neco, co uz je nejakou dobu na trhu. Tyhle dnesni novinky z fabriky sou na hovno celkem vsechny.random píše:To jako ze je spatna i 1.6T 147kW? Nebo je jeste nejaky jiny duvod nekupovat Astru (krom neustale zaplych parkovacich senzoru, ze kterych pravdepodobne zesilim)?
Skoda mela problem s TSI sveho casu. Ted ma problem Opel.
Nevim jestli ford mel problem s ecoboostem atd. atp.
Nic sem neslysel o mazde a jejich atmosferach.
Dneska bych sel urcite do Mazdy 3 nebo 6 s 2.0 benzin 160k (nebo 165?).
Jede to podle me lepe nez turbo motory, respektive ty male turba jezdej skoro jak naftaky
1.4T (92 kW, 125 hp)
1.4T (92 kW, 125 hp)
Za rok ma byt nova mazda 3 s vznetovym motorem na benzin, to bude zajimave
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
Aaaa, zaklinadlo s emisnimi limity je tu
Treba dnes se mi to "drobne trhnuti behem akcelerace ve fazi ohrevu motoru" projevilo behem 40 km na dalnici asi 10krat (teplota motoru celou dobu 90 °C). Jednu chvili to drbalo, cukalo, skubalo, no vzdyt to znate, asi kilometr v kuse - doufal jsem, ze se motor rozpadne ale zase nic.
Takze tak k inovovanemu vyjadreni Opel.
Treba dnes se mi to "drobne trhnuti behem akcelerace ve fazi ohrevu motoru" projevilo behem 40 km na dalnici asi 10krat (teplota motoru celou dobu 90 °C). Jednu chvili to drbalo, cukalo, skubalo, no vzdyt to znate, asi kilometr v kuse - doufal jsem, ze se motor rozpadne ale zase nic.
Trhani je jedna vec ale klepani viz video z Corsy je vec dalsi. A zavaznejsi rekl bych.Ludva píše:Aaaa, zaklinadlo s emisnimi limity je tu
Jiank v UK dalsi motor KO, ale to uz nema smysl ani pocitat
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
Ted budu znit jako uplnej blazen, ale ja ty Mazde celkem verim, respektive verit chci.mattonecz píše:Za rok ma byt nova mazda 3 s vznetovym motorem na benzin, to bude zajimave
Nedal sem si praci, ale zadna negativa a vady an motorech mazdy zatim nejsou.
Pro me jednoznacne doporuceni - nekupovat novinku z fabriky.
Pockat si 1 - 2 roky a cist dobre fora!
Prodejce BS Auto Praha nas uvedl v omyl. Otazkou jenom je, zda o tom vedel a lhal nebo o tom vazne nevedel nebo problem jeste nebyl oficialne u Oplu znam. Ale o tom pochybuju silne, ze by se o tom ve firemnich "kuolarech" nemluvilo.
Na muj primy dotaz, zda jsou motory ok, protoze mam obavy po zkusenostech s TSi, mi bylo receno - s temito motory problem neni, sou to modernizovane starsi jednotky, ktere sou proverene.
(tento dotaz a odpoved probehla Q3 2016).
Nicmene Opel uz mi nesmi do baraku. Ani novej, ani ojetej ani na operak atd. atp.
1.4T (92 kW, 125 hp)
1.4T (92 kW, 125 hp)
Ja jim taky verim. Myslim ze moje dalsi auto bude prave mazda 3.
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW