astra k - svetla
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: astra k - svetla
http://www.ebay.co.uk/itm/LED-LICENSE-P ... SwknJXxu~s
tieto mám ja. svieti to dosť silno viem, po pripojení nepíše žiadnu chybu na panely takže super. Skúšal som aj obyčajné LEDky dávať ale 0 bodov, krátka výdrž a v kuse potvrdzovať problém s osvetlením ma fakt nebavilo.
tieto mám ja. svieti to dosť silno viem, po pripojení nepíše žiadnu chybu na panely takže super. Skúšal som aj obyčajné LEDky dávať ale 0 bodov, krátka výdrž a v kuse potvrdzovať problém s osvetlením ma fakt nebavilo.
- Reklama
-
jj ledky jsem uz taky zkousel a vyhazovalo to chybu..takze ty moduly je snad jediny reseni no...
Opel astra K 1.4turbo 110kw..dynamic..led matrix,navi,18bicolor atd..
-
tak tohodle problemu jsem si zatim nevsiml..nastartuju v garazi zapnou se klasicky svetla a kdyz vyjedu ven prepne se na denni uplne v klidu...spis me vadi ze mi preprogramovali matrixy ve svolavaci akci ze udajne pozde reaguji na prepinani,ale ted na me kazdej blika svetla nereagujou moc dobre..drive to bylo lepsiHansV píše:Mám ST, přebíral jsem auto v 07/2016 a mám také LED osvětlení RZ (+Matrix)
Co mě ale teď štve je přepínání denních a poznávacích světel. Jsem na horách, je slunce, sníh. Skoro si neumím představit jasnější podmínky. Nastartuju ve stínu za barakem, rozsvítí se potkávačky a už se to neprepne na denní. V poledne. Senzor je zbytečně citlivý. Jakmile je slunce trochu nízko, což je v zimě furt, tak si auto mysli, ze už se stmiva. Vím, ze v tomhle vlakne se to už zmiňovalo. Je mi jasný, ze s tím asi nic udělat nejde, ale leze mi nervy, když všichni jezdí s denními světly a já jak magor svítím jak o půlnoci
Opel astra K 1.4turbo 110kw..dynamic..led matrix,navi,18bicolor atd..
Magoři sou lidi s denima svetlama co s nima svitej i v mlze a ne lidi co svitej celej den v zimě protože nemaj v palici vybráno...
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
Mne ten senzor reaguje nejako divne. Niekedy prepne hneď na denné a niekedy mu to trvá brutálne dlho alebo ani neprepne.... Inak hatchback má vzadu možnosť aj LED svetiel? či len na žiarovky??
Takisto mi neprepína svetlá zo stretávačiek na denné svietenie. Hlavne posledné dni keď je von jasno, ideálne počasie a ja svietim, spolu s tým mi stmaví displej rádia aj ten medzi budíkmi a skoro na ne nevidieť. Včera som šiel asi 50km na stretávačkách, potom sa konečne prepli na denné svietenie. Ale stačilo vojsť do tieňa stromu popri ceste a zase som svietil.
Minule som bol v Opli tak som sa na to medzirečou spýtal, či je to normálne. Že mám dojsť na diagnostiku niekedy a pozrú to
Minule som bol v Opli tak som sa na to medzirečou spýtal, či je to normálne. Že mám dojsť na diagnostiku niekedy a pozrú to
Opel Insignia B Sports Tourer Business Inovation 2.0 CDTi 2019 (154 kW) Automat 4x4
Opel Zafira Tourer Cosmo 2.0 CDTi 2015 (125 kW) Automat
Opel Meriva B Cosmo 1.6 CDTi 2014 (100 kW)
Opel Astra J Sports Tourer Cosmo 2.0 CDTi 2015 (121 kW) - ex
budem im to musieť tiež spomenúť lebo je to dosť odveci. Niektoré autá trebars Hyundai čo vidím svieti v kuse denným u mňa ani za nič
muj kamos ma hyundai a prepina to rucne na denni jelikoz v tomhle obdobi kdy je sero atd si dela automat co chce
Ja už som viackrát videl Kiu aj Hyundai nie len v šere ale v tme a šli len na dennom. Vždy som mal z toho pocit, že tam nie je automatické prepínanie...
Opel Insignia B Sports Tourer Business Inovation 2.0 CDTi 2019 (154 kW) Automat 4x4
Zajímavý, taky jsem si všimnul že když vidím někoho jezdit v mlze nebo dešti jen s denníma tak je to téměř vždycky hyundai, asi nemají automatické přepínání nebo co...
Jinak ještě k těm LED na SPZ, nedá se to objednat jako origo díl a namontovat na krátkou Astru?
Jinak ještě k těm LED na SPZ, nedá se to objednat jako origo díl a namontovat na krátkou Astru?
Astra K HB 1,4T 110kW, Innovation, 02/2016