Tak pokud auto nepujde do utulku, tak k nim asi tech 5 let jezdit budu......Pokud to vydrzi 5 let jezdit Jinak dnes dalsich 60km bez cukanisladas opc píše:to si nemyslim tam je to celkem jasny..spise to bude o tom ze k nim budes muset po celou dobu jezdit na servis,coz ja nebudu..tezko rict jak to s tou zarukou vubec je..v nemecku je to pry vse bez problemu jen tady proste je se vsim problem..
trhnutie pri akceleracii
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: trhnutie pri akceleracii
Opel Astra K 1.4Turbo 92kw Innovation
- Reklama
-
myslim ze zavada u tebe uz je odtsranena..to by se uz projevilo kdyz ti to predtim delalo furt..
Opel astra K 1.4turbo 110kw..dynamic..led matrix,navi,18bicolor atd..
Tak dnešní návštěva servisu zase akorát ke zlosti.
Vezl sem mechanika, povedlo se cukání a kovový zvuk z motoru.
Bylo mi řečeno, že to sice slyšel a cejtil, ale dokud nebude nic na diagnostice tak nemá co opravovat.
Neví prý co měnit aby to opravili.
Napíšou obligátní dotaz do Opelu a to je vše.
Takže opět nezbývá než doufat, že se motor brzy rozpadne sám.
Bylo mi řečeno, že to sice slyšel a cejtil, ale dokud nebude nic na diagnostice tak nemá co opravovat.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
Řekni jim, že pokud neví co měnit, tak ať zavolají do BS Auto brno. Tam jim poradí!!!
Oni jentak nevymeni tolik dilu ktere jsou podle nich ok...
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
JE jasné, že se cukají, ale pokud to ten technik sám cítil a slyšel, tak to přece nemůže jen tak přejít. Až budeš psát na Opel, tak jim to tam určitě všechno napiš. I o výměně pístů. Ať si nemyslí, že z lidí budou dělat voly.......
Jak to tady čtu tak bych řekl že známý udělal dobře že na mne nedal. Když objednával Astru ST tak bral 1,4 74kW já mu říkal že to bude málo ať vezme Turbo. Najel zatím necelých 5tis a říká že mu to bohatě stačí. Necuká mu to. Parkovací senzory na které plno lidí nadává nemá z výroby, ale dodělali mu zadní u dealera a ty si taky chválí. Já budu auto vybírat asi za rok a Astra ST by byla kandidát č. 1 ale pokud bude stejná nabídka motorů tak fakt nevím který objednat. Rád bych diesel ale ten moderní s filtrem částic a močovinou mne nějak neláká (stávající v A-G 1,7 DTi Isuzu zvládá každodenní ježdění po městě s prstem v nose), 1,4 atmo sice stačí známému, ale jestli by stačila mi nevím, tříválec 1,0T nějak nechci a 1,4T cukají. 1,6T už je moc drahé a nechci ani Start/Stop což je další důvod proč ne 1,0T.
A jen dotaz 1,4T 88kW a 103kW co jsou v Zafiře a Merivě a ten silnější dávají i do Mokky X na to cukání netrpí? Nějak jsem to nehledal ale tady určitě vědět budete.
A jen dotaz 1,4T 88kW a 103kW co jsou v Zafiře a Merivě a ten silnější dávají i do Mokky X na to cukání netrpí? Nějak jsem to nehledal ale tady určitě vědět budete.
benzinove som skusal o noveho opla vsetky okrem 1.6T...1.4T 92 kw a 110kw asi mozme vylucit z uvedenych dovodov 1.4 atmosfera na moj vkus uz dost lenive, pred mesiacom by som o 3 valci ani neuvazoval dokym som sa nebol previezt, netreba sa toho bat, ale uz to tu mojou obhajobou 1.0T nebudem viac spamovat S/S sa da vypnut.
Astra K 1.0T 77kw Innovation
Granite Grey
Granite Grey
To jako že tu diagnostiku připojí až dodatečně? Bez sledování hodnot během výskytu problému? Má to vůbec smysl? Čekal bych, že budou sledovat za jízdy všechny vstupy a záznam srovnají s očekávanými hodnotami. Ale na to musí být zkušený technik s odpovídajícím vybavením.mattonecz píše:Tak dnešní návštěva servisu zase akorát ke zlosti.
Spekulativní příklad: co když je to nějaká úplně nesouvisející kravina, třeba přidírající se spojka klimatizace. Cuknout by uměla, zachrastit taky. V diagnostice by nebylo nic. Takže zase jediná šance je zkušený mechanik. Přitom taková blbost a triviální oprava.