Spokojenost s Astrou
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
-
Re: Spokojenost s Astrou
me taky nehlasi malo vody v ostrikovacich
Opel astra K 1.4turbo 110kw..dynamic..led matrix,navi,18bicolor atd..
- Reklama
Spokojenost s Astrou
Nehlásí.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Astra K 1.4T 92kW innovation v plné palbě, NAVI900, bez AGR...
Antara 2.2
Omega 2.0
Antara 2.2
Omega 2.0
Spokojenost s Astrou
Nj. Zas usetrili ...
Mám my 2017 a jediné hlášení je vrčení motorku na prázdno když dojde kapalina...mattonecz píše:tak to jsi jedinýPeto píše:Určite to musi hlásit.Mne to hlasi nizku hladinu vody v ostrekovači na display.tomasprochu píše:Dostal jsem se uz 3x na dno ostrikovacu bez jedine hlasky (jinak se snazim preventivne dolevat - otrava). Mam MY2016 - vyroba 10/2015 a pochybuji ze to hladinu hlasi.
Astra K ST - 1.4T - 92kW - innovation - barva GAZ - MY2017
Když už jsme u stěračů. Padá vám někomu hladina kapaliny v hadičkách k tryskám? Mě docela dlouho trvá než čerpadlo vytlačí kapalinu a mezitím se mi hnou stěrače na sucho.
Astra K 1.4T 92kW innovation v plné palbě, NAVI900, bez AGR...
Antara 2.2
Omega 2.0
Antara 2.2
Omega 2.0
Jeste chvilku budete tak dramaticti a zrusim objednavku!!!
Neee, doufam, ze to neni tak vazne vse zde zminene a spokojenost velmi prevazuje...
Neee, doufam, ze to neni tak vazne vse zde zminene a spokojenost velmi prevazuje...
Zrovna jsem to chtěl říct. Já si Astřičku libuji. Octávku ve stejným konfigu bych měl o 1/3 dražší. Takže drobnosti neřešit. Navíc ona ani ta Octávka není zdaleka dokonalá, běžte se podívat na skoda-home, lidi řeší pořad nějaký hlouposti. Jsme češi ne?
Jediný co je hloupý je ta cukatůra u 1,4 T, ale já nic zatím nepocítil mám 2200 km a klid. Snažím se to ale zahřát a pak o plynulou jízdu. Občasné zrychlení naprosto bez problémů. Mám to vyrobené na konci listopadu 2016.
Co mě osobně po tomto nájezdu nejvíce štve:
1) grafika displeje před řidičem - na to si člověk ale zvykne
2) resety a záseky Android Auto - to ale bude mojim telefonem od Samsungu - už tuhle plečku (značku) nechci na oči... čistý Android by byl bez problémů
3) rezonance v zadních dveřích za řidičem, ale to slábne, tak se to tam snad nějak usadí, drnčí to přímo do ucha na každým hrbolku
4) roletka v kufru je na nic
Ostatní věci jsou nadmíru skvělé a do Astry bych šel znovu. Tohle jsou fakt drobnosti a něco je dost i o zvyku. Kdybychom měli korejce, tak se tu rozčilujeme mnohem více
Jediný co je hloupý je ta cukatůra u 1,4 T, ale já nic zatím nepocítil mám 2200 km a klid. Snažím se to ale zahřát a pak o plynulou jízdu. Občasné zrychlení naprosto bez problémů. Mám to vyrobené na konci listopadu 2016.
Co mě osobně po tomto nájezdu nejvíce štve:
1) grafika displeje před řidičem - na to si člověk ale zvykne
2) resety a záseky Android Auto - to ale bude mojim telefonem od Samsungu - už tuhle plečku (značku) nechci na oči... čistý Android by byl bez problémů
3) rezonance v zadních dveřích za řidičem, ale to slábne, tak se to tam snad nějak usadí, drnčí to přímo do ucha na každým hrbolku
4) roletka v kufru je na nic
Ostatní věci jsou nadmíru skvělé a do Astry bych šel znovu. Tohle jsou fakt drobnosti a něco je dost i o zvyku. Kdybychom měli korejce, tak se tu rozčilujeme mnohem více
Astra K ST - 1.4T - 92kW - innovation - barva GAZ - MY2017
jj nebýt toho motoru tak jsou to věci které nejsou tak dramatické.
mít 1.6T tak si hvízdám
mít 1.6T tak si hvízdám
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
Taky to se mnou cloumá, když to tady čtu...ale prostě jsem optimista....ale stejně kluci díky, vím na co být připravený,pete93 píše:Jeste chvilku budete tak dramaticti a zrusim objednavku!!!
v rychlosti, kdosi tu sháněl něco na "doinstalování nebo změnu programování"
Včera jsem se bavil s Defendrem (člen G a H astra klubu) a doporučoval mi kontaktovat člena PepaS - má nějakou super krabičku do OP COMU, snad to píšu správně, s tím, že pak to umí hodně věcí, pro mě třeba hlídat stav Filtru pevných částic, měla by to být nějaká krabička MKJ.
http://www.pepas.cz/projekty/opel-mkj-cz/
máte li nějaké zkušenosti, sem s nimi.
Astra G -1,6 SZR, prostě Barča
Astra K - 1,6 CDTI (81kW) Innovation
Astra K - 1,6 CDTI (81kW) Innovation
Ja som mu uz pisal,na K to ovsem nefunguje.Joska píše: Včera jsem se bavil s Defendrem (člen G a H astra klubu) a doporučoval mi kontaktovat člena PepaS - má nějakou super krabičku do OP COMU, snad to píšu správně, s tím, že pak to umí hodně věcí, pro mě třeba hlídat stav Filtru pevných částic, měla by to být nějaká krabička MKJ.
http://www.pepas.cz/projekty/opel-mkj-cz/
máte li nějaké zkušenosti, sem s nimi.
Opel astra K innovation 1,6 100kw/136k
r.v 3/2016
r.v 3/2016