trhnutie pri akceleracii
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: trhnutie pri akceleracii
Mechanikovi to předvedeš. Já s nim jel 5 minut a předved sem cukání i klepání.
Asi se hodí natankovat nějakej humus v JZD a mít málo paliva v nádrži
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
- Reklama
V JZD natankuješ leda tak naftumattonecz píše:Mechanikovi to předvedeš. Já s nim jel 5 minut a předved sem cukání i klepání.
Před výměnou pístů bych to servisákovi předvedl bez problému, ale teď to dělá méně často a projev je zcela náhodný. Což byl při poslední prohlídce trochu problém. Zacukalo to, až jsem jel ze servisu. Ale jsem si jist, že se to bude zhoršovat jako před tím. Takže otázka je kdo už to má v posledním tažení jako třeba ty a kdo to má teprve v začátcích....
Opel Astra K 1.4Turbo 92kw Innovation
Jinak se mi zdá, že ten motor má radši když se prasí, teď sem měl zpoždění tak sem spěchal a točil to a byl klid, pak sem jel v koloně klidně a na 4ku cukatura při 3tis, zdaleka ne plný plyn, normální rozjezd..
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
Taky mám ten pocit, mě to zatím vždycky trhalo když jsem jel delší dobu na tempomat a pak jsem na to najednou trochu víc šlápnul. Je to docela naprd, protože tohle se stane přesně ve chvíli kdy se za někým dlouho vlečete a pak ho chcete rychle předjet.
Astra K HB 1,4T 110kW, Innovation, 02/2016
Podobne je to aj u mňa , prvých niekoľko kilometrov kludna jazda, kým sa motor nezohreje na prevádzkovú teplotu , a potom pri prvom pridaní plynu, a nemusí byt ani prudké , to stále s motorom sekne . Neskôr je to je problém nasimulovať aj s prudkou akceleráciou .
Menili niekomu snímač klepania motora ?
Menili niekomu snímač klepania motora ?
Astra K 1.4T Innovation, 92kW, Audiosystém R 4.0,
Konkrétně u tebe jsem zvědavej jakou ti naměří kompresi. Pokud to pocituješ už tak moc, tak možná už ten píst bude načatej....mattonecz píše:Jinak se mi zdá, že ten motor má radši když se prasí, teď sem měl zpoždění tak sem spěchal a točil to a byl klid, pak sem jel v koloně klidně a na 4ku cukatura při 3tis, zdaleka ne plný plyn, normální rozjezd..
Opel Astra K 1.4Turbo 92kw Innovation
-
Tyhle primovstrikove motory vyzaduji vyssi otacky neboli takovou tu ostrejsi jizdu..cukacky po meste atd vedou prave k tomu jak rikaji ke karbonizaci vstriku atd..proto si prave porad myslim ze problem bude v davkovani paliva,vstrikach ci zapalovani popripade i softwaru..
Opel astra K 1.4turbo 110kw..dynamic..led matrix,navi,18bicolor atd..
To už mi před pár týdny dělali a byla OK.Petr25 píše:Konkrétně u tebe jsem zvědavej jakou ti naměří kompresi. Pokud to pocituješ už tak moc, tak možná už ten píst bude načatej....mattonecz píše:Jinak se mi zdá, že ten motor má radši když se prasí, teď sem měl zpoždění tak sem spěchal a točil to a byl klid, pak sem jel v koloně klidně a na 4ku cukatura při 3tis, zdaleka ne plný plyn, normální rozjezd..
Jestli to nebude spíš tím jak je motor čím dál tím víc zaprasenej.
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
- yggdrasilsk
Technici od vyvoja motorov Opel sa slovenskemu zurnalistovi vyjadrili, ze o probleme s 1.4turbo nic nevedia. Pri predstaveni Insignie min vikend...ochotny novinar mi to dnes potvrdil mailom.
VW Golf 6 Variant 1.6 TDi
Opel Astra-K ST Inovation 1.4T už doma
Opel Astra-K ST Inovation 1.4T už doma
A čím že by se prasil? Karbonem? V tom případě by ke zjištění mělo stačit vyšroubovat jednu svíčku, mrknout na elektrody a víme hned, jestli má tahle karbonová teorie nějakej základ, ne?
Opel Astra K Sports Tourer Innovation 1,4T 92kW