Asi se hodí natankovat nějakej humus v JZD a mít málo paliva v nádrži

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
V JZD natankuješ leda tak naftumattonecz píše:Mechanikovi to předvedeš. Já s nim jel 5 minut a předved sem cukání i klepání.
Asi se hodí natankovat nějakej humus v JZD a mít málo paliva v nádrži
Konkrétně u tebe jsem zvědavej jakou ti naměří kompresi. Pokud to pocituješ už tak moc, tak možná už ten píst bude načatej....mattonecz píše:Jinak se mi zdá, že ten motor má radši když se prasí, teď sem měl zpoždění tak sem spěchal a točil to a byl klid, pak sem jel v koloně klidně a na 4ku cukatura při 3tis, zdaleka ne plný plyn, normální rozjezd..
To už mi před pár týdny dělali a byla OK.Petr25 píše:Konkrétně u tebe jsem zvědavej jakou ti naměří kompresi. Pokud to pocituješ už tak moc, tak možná už ten píst bude načatej....mattonecz píše:Jinak se mi zdá, že ten motor má radši když se prasí, teď sem měl zpoždění tak sem spěchal a točil to a byl klid, pak sem jel v koloně klidně a na 4ku cukatura při 3tis, zdaleka ne plný plyn, normální rozjezd..
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |