Nastavení / přeprogramování trip computeru (kluster displaye) - umí to někdo?

Informace ohledně aktualizace navigace, multimedií a elektroniky.

Moderátoři: Astra - R@SAG, Moderátoři

milosh
Administrátor

Re: Nastavení / přeprogramování trip computeru (kluster displaye) - umí to někdo?

Příspěvek od milosh »

Tak to je jasny 8-)
Reklama

StanC

Re: Nastavení / přeprogramování trip computeru (kluster displaye) - umí to někdo?

Příspěvek od StanC »

Astra - R@SAG píše: 25 říj 2022, 07:21 Byl jsem u jednoho člena s Astra J fora v Brně a ten přes OPCOM mi to udělal. Pár dní před tím jsme byl v autorizovaném service OPEL a to dokonce ve dvou, žádal jsme je až mi to aktivují, že zaplatím normální cenu podle jejich ceníku. Odpověď byla to nelze, to nejde, to má pouze verze OPC. Tak jsem si udělal výlet do Brna, zapladil benzin a členovi fora něco na přilepšenou a prostě mám to.

Pak jsme jell na garanční proglídku do OPLA a jak resetovaly interval motorového oleje, tak si všimli, že těch záložek tam mám hromadu a při převzetí auta se mě ptali, tak jsem to tam dostal :D :D :D :D . No myslím, že to nepotřebuje další komentář.
Zda to nebude také tím, že autorizovaný servis se musí při programování přihlásit přes internet do centrálního registru aby jim povolil programování. Kolega chtěl kdysi něco naprogramovat doma od známého ze značkového servisu po celkové opravě u nepojízdného auta a první otázka byla, zda má v dosahu Wi-finu, jinak nemůže programovat. Je to sice již delší dobu, ale podle popisu kolegy se pravděpodobně nic nezměnilo a v servisu umí pouze to, co jim povolí centrála. Pro zájemce přeprogramování jsem viděl při návštěvě u PepaSe na jeho pracovním stole kompletní přístrojovou desku z Astra J připravenou na programování a tak se domnívám, že po případné domluvě by zvládl i toto přeprogramování. https://www.pepas.cz/kontakt/ je tam telefon i email.
jp1

Příspěvek od jp1 »

milosh píše: 24 říj 2022, 14:07 Určitě ano, kdyby sis v profilu vyplnil bydliště, tak ti můžeme doporučit někoho z okolí, kdo ti to aktivuje a nebudeš muset do Opla platit nehorázný ceny.
bydlím kousek od Karlových Varů, kdyby se někdo našel, bylo by to super....., díky za pomoc...
Odpovědět

Zpět na „Astra J - Autorádia + navigace + elektronika“