Marky píše:V prvni rade gratuluji k novemu autu at dobre a spolehlive slouzi. Ta prodleva pri seslapnuti plynu je pouze pri 1stupni nebo pri kazdem seslapnuti plynu? Podle roku co mas by jsi uz mohl mit modifikovane sanikter ma byt konstrukcne vylepsene a pak by problem mohl byt treba egr.
Moc děkuji, nadšení mě stále drží dopřál jsem jí ( na seznámení ) shell V-POWER 50 litrů za 34,70Kč/l
Auto má najeto 169tis pravdě podobně jezdila Praha-SK ( v navi jsem našel Poprad a Košice) a kupovaný auto SRBA v Praze a servisováno taktéž auto SRBA. Řekl bych že ta prodleva je asi jen od 1 st. při rozjezdu pak si myslím že dobrý. EGR na počítači ukazoval hodnoty v zelených číslech.( běžela na volnoběh asi 10min.) Sice byla tam červená ale kamarád mi řekl at lehce prošlápnu a po té byly ty zminovaný zel. hodnoty a to mi řekl že je v poho. Zajedu za ním znovu dám mu přečíst odkaz co jsi mi poslal. Zkusím se mrknout jak si tam nacpat foto mazlika
Jinak spotrřebu mám po městě 6,5l což oproti mé staré Béčkové 1,8 16V aut je úspěch tam jsem měl téměř 2násob ale nešetřil jsem ji novou šetřím vše s lehkostí a plynule V pátek jsem byl na český poj. hned jsem tam raději dal allrisk se zákonou a vyšlo cca 29tis. nějaký ten bonus a zkončil jsem na 19tis. tak už jsem v klidu
Málem bych zapoměl dneska jsem viděl tu samou v černé a ta je slušivá. Původně jsem měl černou v prioritě ale už jsem ji chtěl a když jsem našel tu mou tak jsem ustoupil.
Ještě jsem se chtěl zeptat. Ted mám na autě 16ky orig. ale na tak krásné a velké auto si myslím že by tam byly slušivý 18ky ale nevím co na to čepy atd. na ty naše silnice. Tak otázka zní snese je a vyplatí se ? nebo si jen přidělám práci?
Pak se chci zeptat jestli jde dát pal. PC do CZ mám tam Navi DVD 90 ?
No pro zatím by to mohlo stačit s otázkama. Jsem moc rád že ji mám ještě si tam chci přikoupit tu gumovou rohož do kufru a časem tažný.
Tak jsem se pěkně vykecal všem jinak děkuji a těším se na další čtení