Zablokované rádio CDR500
Moderátor: Moderátoři
Re: Zablokované rádio CDR500
Čaute panové, vím že už je toto téma dávno asi pase, ale co když nějakej šikula zada špatně kod i po 10? Píše se tam "landfill" což je skládka odpadů, nebo zavážka. To jako že ho mám vyhodit? Koupil sem radio s RDS do corsy B a slečna psala že nemá kod, tak předpokládám, že to zkoušela. Jen nevím kolikrat.
- Reklama
Stát se to může, pak jedině nějaký odborný servis nebo šedá zóna...
W124 E320 R6 Coupé 1994
-
- Kontaktovat uživatele:
Chlapy já mám taky problém.Předešlý majitel tvrdí, že rádio ještě nedávno hrálo.
Ale podle mne nemusím zadávat kod.Protože ho můžu zapnout a na diplay se mi zobrazí stanice atd.
Také můžu nastavovat basy a další.Ale nejde mi zvuk.Je možné, že mi odešlo tlačítko na ovládání zvuku?Stisknutím jde pustit a vypnout rádio.Poradte mi co se ovládá pootočením a je to vidět na display.Abych ověřil funkčnost toho tlačítka.Než začnu rozebírat, vypájet nebo mazat kontaktolem.
Ale podle mne nemusím zadávat kod.Protože ho můžu zapnout a na diplay se mi zobrazí stanice atd.
Také můžu nastavovat basy a další.Ale nejde mi zvuk.Je možné, že mi odešlo tlačítko na ovládání zvuku?Stisknutím jde pustit a vypnout rádio.Poradte mi co se ovládá pootočením a je to vidět na display.Abych ověřil funkčnost toho tlačítka.Než začnu rozebírat, vypájet nebo mazat kontaktolem.
Darwi
Ahoj,
podle toho co pises, tak zakodovane neni. To by zobrazovalo jen SAFE.
Ale, CDR 500 nema potenciometr pro hlasitost, ale koder, ktery urcuje o kolik jsi otocil a kterym smerem a podle toho se pridava nebo ubira hlasitost.
Na nekterych modelech a mam dojen ze VDO (CDR500 byly dva - Delco a VDO), se po nejakem case ten koder 'ochodi' a zacne zlobit. Pak bud nejde ztlumovat, zesilovat nebo si naopak vlivem otresu zacne delat co chce. Nekdy pomuze ten koder rozebrat a vycistit, ale je to dost piplacka. Ale pokud je oska/otvor vychozeny, pomuze jen vymena.
Takze pokud nemas ovladani hlasitosti na volante (kde to samozrejme funguje porad), zkus to kolecko pri otaceni prizvednout. Vetsinou byva vyklepane smerem dolu.
OnMi
podle toho co pises, tak zakodovane neni. To by zobrazovalo jen SAFE.
Ale, CDR 500 nema potenciometr pro hlasitost, ale koder, ktery urcuje o kolik jsi otocil a kterym smerem a podle toho se pridava nebo ubira hlasitost.
Na nekterych modelech a mam dojen ze VDO (CDR500 byly dva - Delco a VDO), se po nejakem case ten koder 'ochodi' a zacne zlobit. Pak bud nejde ztlumovat, zesilovat nebo si naopak vlivem otresu zacne delat co chce. Nekdy pomuze ten koder rozebrat a vycistit, ale je to dost piplacka. Ale pokud je oska/otvor vychozeny, pomuze jen vymena.
Takze pokud nemas ovladani hlasitosti na volante (kde to samozrejme funguje porad), zkus to kolecko pri otaceni prizvednout. Vetsinou byva vyklepane smerem dolu.
OnMi
Škoda Enyaq Sportline iV 80 MY2023
Škoda Superb III Combi 2.0TDI MY2017
ex Astra K Innovation 1.4T MY2016.5
ex Vectra C Caravan COSMO Z19DTH MY2008
ex Astra G 1.6 16V MY2000
ex Vectra A 1.7TD MY1994
ex Vectra A 1.7TD MY1994
-
- Kontaktovat uživatele:
Asi jsem zapomenul napsat ze jsem samozrejmne vyzkousel ovladani na volantu.I volume a nic :-/
Darwi
Ahoj chci se zeptat zdali jyi ten problem nejak vyresil? Mam totiz uplne to samy, po vyndani baterky jsem v poradku zadal kod a nyni to hraje bez zvuku. Stanice naladene i ukazuje jen ten zvuk nejde at pridavam primo na radiu ci pres volant . Kdyby nekdo vedel co stim budu mu moc veecny, diky!
Zdravim. Vie niekto poradit ked mi svieti na displejo 1SAFE? mal som auto v servise u mechanika a od vtedy mi nejde radio. Vyskusal som vsetky rady ktore tu pisete ale nic nepomohlo. Dik za radu
Pokud tam opravdu sviti 1 SAFE tak to je konecna. Nekdo neuspesne zkusil vsech 10 pokusu o odkodovani a radio se definitivne zamcelo.
Resenim je tak pouze demotaz radia a odvoz k nekomu kdo ti v seriove eeprom na zakladni desce resetne lock counter nebo zamek zcela vypne.
OnMi
Resenim je tak pouze demotaz radia a odvoz k nekomu kdo ti v seriove eeprom na zakladni desce resetne lock counter nebo zamek zcela vypne.
OnMi
Škoda Enyaq Sportline iV 80 MY2023
ex Vectra A 1.7TD MY1994
ex Vectra A 1.7TD MY1994