MY12 vs MY09
Moderátor: Moderátoři
-
Re: MY12 vs MY09
Musí to byť dvojzónová, je to cosmo. Cena je prehnaná.
- Reklama
Pánové,
vůbec na toto auto nekoukejte. Byl jsem tam manželce minulý týden s Hyundaiem na servisu a povídal si o tom jak je to nespravedlivé. Opel jako novému prodejci dá auta která se jinde neprodají . Ty auta jsou nějakou dobu majetkem importéra a prodejce je rád, že má něco vůbec na prodejně. Viděl jsem tam Insignie o které bych si já ani neopřel kolo (špatné konfigurace a barvy, na jedné jsem měl pocit že tam jsou snad 15" kola).
Ohledně ceny která tam je tak na to taky nemůžete koukat, prodejce jde s cenou vždy dolů. Je to politika Oplu a spoustu zákazníků tím odrazuje. Lidi tam prostě už nejdou že jim to připadá drahý.
vůbec na toto auto nekoukejte. Byl jsem tam manželce minulý týden s Hyundaiem na servisu a povídal si o tom jak je to nespravedlivé. Opel jako novému prodejci dá auta která se jinde neprodají . Ty auta jsou nějakou dobu majetkem importéra a prodejce je rád, že má něco vůbec na prodejně. Viděl jsem tam Insignie o které bych si já ani neopřel kolo (špatné konfigurace a barvy, na jedné jsem měl pocit že tam jsou snad 15" kola).
Ohledně ceny která tam je tak na to taky nemůžete koukat, prodejce jde s cenou vždy dolů. Je to politika Oplu a spoustu zákazníků tím odrazuje. Lidi tam prostě už nejdou že jim to připadá drahý.
demolition:Popis už opravili a je tam už víc fotek.
jgoldman:Jo to souhlasím,ale ta co jsem dal mě nepřijde špatná.Ono v automatu jich moc není.Na plnou výbavu dali jenom 132 tisíc Kč.
jgoldman:Jo to souhlasím,ale ta co jsem dal mě nepřijde špatná.Ono v automatu jich moc není.Na plnou výbavu dali jenom 132 tisíc Kč.
Tak za asi 26000 EUR vo výklade Insignia 4x4 CDTI 160k s Automatom a hromada iných vecí. Skoro ma trtlo, lebo náš super nákupca mi za 25700 EUR kúpil síce CDTI160k v manuále, síce šport ale nie 4x4 a zďaleka tam neboli všetky vychytávky.
takže tá insignia čo sa tu ponúka nie je žiadna cenová bomba
takže tá insignia čo sa tu ponúka nie je žiadna cenová bomba
-
Za 26 000€ kde? sedan? ale aj tak super cena. U svojej ľutujem že nemám 4x4.
Videl som v konfigurátore zníženú cenu za opel eye aj pokročilý parkovač, ale to je podľa mňa zbytočnosť.
Eye by mal dávať k výbave. Ak sa nemýlim, kamera tam je, mám xenóny. Nie je to len vypnuté?
Videl som v konfigurátore zníženú cenu za opel eye aj pokročilý parkovač, ale to je podľa mňa zbytočnosť.
Eye by mal dávať k výbave. Ak sa nemýlim, kamera tam je, mám xenóny. Nie je to len vypnuté?
nie je to len vypnuté.
1/ kamera je tam vždy, pretože je použitá na tlmenie svetiel v noci
2/ opel eye a automatické tlmenie nejde dohromady - buď jedno alebo druhé, kamera nevie spracovať obidve možnosti
3/ kamera opel eye vyzerá ešte úplne inak než tá pre svetlá
1/ kamera je tam vždy, pretože je použitá na tlmenie svetiel v noci
2/ opel eye a automatické tlmenie nejde dohromady - buď jedno alebo druhé, kamera nevie spracovať obidve možnosti
3/ kamera opel eye vyzerá ešte úplne inak než tá pre svetlá
-
Takže v niečom si človek uškodí pri Opel eye.
Mám pocit, že xenóny nefungujú dobre.
Niekedy svietia dosť nízko.
Mám pocit, že xenóny nefungujú dobre.
Niekedy svietia dosť nízko.
Xenony majú niekoľko režimov:
0÷30km/h svietia blízko a na široko
30÷50km/h vyššie a na široko
50÷cca 120km/h klasické stretávačky cca 60m
pri prekročení 120 a do podkročenia 80 u MY09 a podkročenia 100 pri MY12 svietia ako "polodiaľkové" pre diaľnicu, cca 100m
0÷30km/h svietia blízko a na široko
30÷50km/h vyššie a na široko
50÷cca 120km/h klasické stretávačky cca 60m
pri prekročení 120 a do podkročenia 80 u MY09 a podkročenia 100 pri MY12 svietia ako "polodiaľkové" pre diaľnicu, cca 100m
-
so svetlami to teda tak môže byť, väčšinou sa jazdí cez deň.
Biturbo vyzerá fajn, okolní osvětlení?
Snažia sa, ale chce to skôr odľahčiť.
Biturbo vyzerá fajn, okolní osvětlení?
Snažia sa, ale chce to skôr odľahčiť.