LaserKlinsky
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud zde chcete mit firemní inzerát je nutné na vaše stránky umístit odkaz na náš web, jinak bude inzerát smazán.
Pokud zde chcete mit firemní inzerát je nutné na vaše stránky umístit odkaz na náš web, jinak bude inzerát smazán.
Kód: Vybrat vše
<a href="http://www.opel-forum.cz" title="Opel forum a klub">Opel forum a klub</a>
Re: LaserKlinsky
Ahoj všem
Dnes jsme se dohodli s kolegou že vyhlásíme soutěž
Ten kdo je na facebooku může soutěžit (aby to bylo spravedlivé pro všechny tak proto facebook)
SDÍLEJTE A VYHRAJTE !!!
...jeden z vás vyhraje placatku na přání ZDARMA !!!
zde je i odkaz na facebook: https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
Dnes jsme se dohodli s kolegou že vyhlásíme soutěž
Ten kdo je na facebooku může soutěžit (aby to bylo spravedlivé pro všechny tak proto facebook)
SDÍLEJTE A VYHRAJTE !!!
...jeden z vás vyhraje placatku na přání ZDARMA !!!
zde je i odkaz na facebook: https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
- Reklama
Tak jsi docela fakt první tohle ještě nikdo nenapsal.
Docela by mě zajímalo z jakého důvodu
Docela by mě zajímalo z jakého důvodu
Nevykládej si to zle, brachu, a někdo musí být občas prostě první... Vyjádřil jsem jen svůj osobní názor jednak proto, že tohle fórum je, aspoň myslím, hlavně o autech a přidávat stále další a další vzorečky vaší jistě dobře myšlené práce a dokonce ještě navrch FB soutěž o placatku zdarma, to už mě prostě dostalo... Asi už jsem na podobný věcičky starej...
W124 E320 R6 Coupé 1994
Jasné v poho každý má svůj názor
Na tom facebooku je to jen nápad a první pokus co zkoušíme,nabízíme všem možnost mít něco vždy doma na památku a máme dobrou úspěšnost protože tohle jen tak nikdo nedělá.A navíc kdybych se nedával novinky co máme v nabídce tak ani nikdo neví že máme širokou škálu možností.
Dále jsem ve firemní inzerci
Na tom facebooku je to jen nápad a první pokus co zkoušíme,nabízíme všem možnost mít něco vždy doma na památku a máme dobrou úspěšnost protože tohle jen tak nikdo nedělá.A navíc kdybych se nedával novinky co máme v nabídce tak ani nikdo neví že máme širokou škálu možností.
Dále jsem ve firemní inzerci
Klidně se ozvěte další jestli se Vám něco nelíbí anebo máte li nějaké připomínky,budu rád za každý ohlas
Proto jsem taky psal, aby sis to nevykládal špatně, Lukine, přeju vám,ať se vám práce daří! Někomu se holt líbí holky, já už radši ty vdolky...
W124 E320 R6 Coupé 1994
Jo v poho já jsem rád za každý názor
jen mě to i docela překvapilo protože jsme to jako na prvním foru zveřejnili už v červenci a tak se objednávky jen hemží a tetka nedávno po domluvě s Milošem (jelikož se mu naše práce líbí ) mě doporučil tyto fora
jen mě to i docela překvapilo protože jsme to jako na prvním foru zveřejnili už v červenci a tak se objednávky jen hemží a tetka nedávno po domluvě s Milošem (jelikož se mu naše práce líbí ) mě doporučil tyto fora
sada panáčků
sklenička 0,3l
Klíčenka s motivem na přání
145,- Elegantní klíčenka s motivem na přání
145,-
145,- Elegantní klíčenka s motivem na přání
145,-