trhnutie pri akceleracii
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: trhnutie pri akceleracii
menili cerpadlo ale nepomohlo, auto som vratil. nepovazoval som za bezpecne na nom jazdit!!! budem este podavat staznost, sef pobocky tvrdil ze ma este bude informovat ale mam pocit ze nevie nic dalsie alebo skor nechce povedat, lebo chvilami som mal pocit ze vie oco sa jedna ale nemoze hovorit.
opel astra k inovation 150k
- Reklama
Kde si auto kupil?astrak píše:menili cerpadlo ale nepomohlo, auto som vratil. nepovazoval som za bezpecne na nom jazdit!!! budem este podavat staznost, sef pobocky tvrdil ze ma este bude informovat ale mam pocit ze nevie nic dalsie alebo skor nechce povedat, lebo chvilami som mal pocit ze vie oco sa jedna ale nemoze hovorit.
Astra K ST, 1.4 92kW, Innovation, MY16.5
Zafira B, 1.7cdti 92kW, Enjoy+, Astra H Caravan, 1.7cdti 74kW, Enjoy
2x Astra G Caravan, 1.4 16v 66kW, 2x Astra F 1.4 16v 66kW/1.6i 55kW
Zafira B, 1.7cdti 92kW, Enjoy+, Astra H Caravan, 1.7cdti 74kW, Enjoy
2x Astra G Caravan, 1.4 16v 66kW, 2x Astra F 1.4 16v 66kW/1.6i 55kW
já se dnes ještě stavoval na spořilově, kde nic nevědí samozřejmě.
v pondělí vezu do Srby a když na nic nepřijdou tak zkusím ten spořilov
+jsem volal mému dealerovi a ten se přeptá a zítra dá vědět, ale od toho taky nic nečekám
divím se, že nikdo nic neví, když se zdá, že to dělají všechny 1.4t, vč. těch v Jčku
v pondělí vezu do Srby a když na nic nepřijdou tak zkusím ten spořilov
+jsem volal mému dealerovi a ten se přeptá a zítra dá vědět, ale od toho taky nic nečekám
divím se, že nikdo nic neví, když se zdá, že to dělají všechny 1.4t, vč. těch v Jčku
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
Ja mam bezmala 12 000 a trha stale akoby ju nieco dusilo niekedy viac niekedy menej som zvedavy ako to dopadne
Zdravim, pro auto jsi jdu az pristi tyden v patek, ale dnes jsem jel kolem dealera, tak jsem auto okoukl a trosku pokecal o cukani motoru, nebot jsem trosku znepokojen jak se to zde ve velke mire resi.
No od dealera jsem se moc nedozvedel, sam vi ze se to na forech resi, ale jako by tomu moc neveril, a z oplu pry nemaji zadne informace o danem problemu, natoz ze by se chystal nejaky update softwaru, nebo cokoli jineho.
No jsem zvedav zda se mi dana vada take projevi. Neni to zadna sranda, tak jak pisete, je to o bezpecnosti.
Nevozi nekdo kameru, ze by se pokusil to natocit?
No od dealera jsem se moc nedozvedel, sam vi ze se to na forech resi, ale jako by tomu moc neveril, a z oplu pry nemaji zadne informace o danem problemu, natoz ze by se chystal nejaky update softwaru, nebo cokoli jineho.
No jsem zvedav zda se mi dana vada take projevi. Neni to zadna sranda, tak jak pisete, je to o bezpecnosti.
Nevozi nekdo kameru, ze by se pokusil to natocit?
Astra ST, 1.4 turbo 92kw, Innovation, r.v.2016
Všude ti řeknou, že nic nevědí.. Bojím se toho, že to dám do servisu a řeknou mi že se závada neprojevila a nazdar..
Kameru nemám, ale asi by to tam ani nebylo moc znát, i když občas to trvá opravdu klidně vteřinu, což pod plnym plynem na čtyřku při předjíždění musí být moc fajn, mně se to zatim nestalo při předjíždění, to bych byl fakt vytočenej.
Každopádně ti přeju ať se tě to netýká, zdá se, že pár takových aut je.
Kameru nemám, ale asi by to tam ani nebylo moc znát, i když občas to trvá opravdu klidně vteřinu, což pod plnym plynem na čtyřku při předjíždění musí být moc fajn, mně se to zatim nestalo při předjíždění, to bych byl fakt vytočenej.
Každopádně ti přeju ať se tě to netýká, zdá se, že pár takových aut je.
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
- yggdrasilsk
Zdravim, mne sa trhnutie prejavilo par krat a aj pri predbiehani. Naposledy som isiel dilanicu do BA a spat, cca 500km a nestalo as to ani raz. Uvidime. Je to asi jedina vec ktora ma na astre hneva, svetielko v schranke pred spolujazdcom ma netrapi =mam tam vreckovu led baterku. Aj tak som to este nepouzil.
VW Golf 6 Variant 1.6 TDi
Opel Astra-K ST Inovation 1.4T už doma
Opel Astra-K ST Inovation 1.4T už doma
tak auto sem dnes nechal v servise. odpo dají vědět, jestli se závada projevila. když ne, tak budu trvat ať zkouší dál, nebo že je svezu sám.
cestou do servisu zase cuknutí, ale u mě se k tomu už přidal cvakavý zvuk z motoru, takže se to asi zhoršuje a chystá se průser..
cestou do servisu zase cuknutí, ale u mě se k tomu už přidal cvakavý zvuk z motoru, takže se to asi zhoršuje a chystá se průser..
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
u mna to tiez cvakalo z motora a ktomu sa pridava vacsia a vacsia strata vykonu na ten moment - preto to povazujem za zasadny problem, preto som auto vratil.
opel astra k inovation 150k