Rozšířená záruka: pro a proti
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: Rozšířená záruka: pro a proti
Holt vedi jakej prodavaj kram a ze ta zaruka se dost vyplati
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
- Reklama
Tak v základu je 5 let záruka na motor, takže případné problémy s prasklými písty by to mělo pořešit. Ta rozšířená má asi smysl spíš u dražší doplňkové výbavy (hlavně asi u matrixů když jedno světlo stojí 40k).
Astra K HB 1,4T 110kW, Innovation, 02/2016
Je taky nutné si pořádně přečíst co ta prodloužená kryje. Neni to to samé jako zákonná dvouletá
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
Na webu píšou
PRODUKT COMPLETE - prodloužená záruka pro ty, kterým Opel Flexcare Basic nedostačuje. Prodloužená záruka je platná 5 let od 1. registrace vozidla nebo do nájezdu 150 000 km (podle toho, co nastane dříve) a pokrývá konstrukční skupiny dílů vozidla v plném rozsahu zákonné záruky.
Schválně se musím podívat do papírů k autu co se tam píše konkrétně o té záruce. Jestli nebude háček v tom, že sice kryje všechno ale bude tam limit výše krytí, takže odejdou matrixy a daj vám třeba 10k na opravu...Prodloužená záruka pro nové vozy Opel kryje u záručních oprav mzdové a materiálové náklady, samozřejmě i tehdy, došlo-li na Vašem vozidle k více škodám. Výše krytí je uvedena u jednotlivých produktů.
-
Takováhle cena 18.185kč se už nedá jinak odůvodnit, než že Opel prostě nechce, aby si za tu záruku lidi připláceli.. proč by tu cenu jinak zase navyšovali???
Opel Astra K Enjoy 1.4 74kw MY17,5 Bílá Summit, Komfortní sada 2 + Mlhovky
Rozšířená záruka: pro a proti
Asi sa vela kazia
Nechci ti brát iluze, do nedávna jsem se tímto sám taky uklidňoval, ale jestli mi slouží paměť (což už je často problém ), tak základní záruka sice zmiňuje motor, ale když se podíváš do podrobných podmínek, tak jsou vyjmenovány části motoru dotčené zárukou. A písty, stejně jako např. turbo, tam nejsou.morgoth píše:Tak v základu je 5 let záruka na motor, takže případné problémy s prasklými písty by to mělo pořešit. ...).
Takže ne vše, o čem se naivně domníváme, že je odjakživa součást motoru, podle Oplu skutečně je.
A pokud se pletu, tak budu jedině rád, neboť taky trhám.
Astra K 1,4T 92kW Innovation 05/2016
Snažil jsem se, ale nikde jsem se nějakých podrobných závazných podmínek na co se vlastně vztahuje prodloužená záruka nedopátral. Na webu jsou různé zmínky vždy doplněné o "bližší informace u dealera" nebo "viz smluvní podmínky Opel flexcare", koukal jsem do papírů co mám k autu a tam taky nic o podmínkách záruky nemám. V pátek jdu na přezutí tak se na to schválně zeptám a zkusím z nich vyrazit nějaký dokument.Eisy píše:...ale když se podíváš do podrobných podmínek, tak jsou vyjmenovány části motoru dotčené zárukou. A písty, stejně jako např. turbo, tam nejsou.
Zkusím doma pohledat a dám vědět.
Astra K 1,4T 92kW Innovation 05/2016
- frackincylon
Sucasti,ktorych sa tyka rozsirena zaruka su tu na prvej strane...