henriCL píše:Jojo, doživotní záruka a spolupráce s výrobci aut. To vždycky pobaví. Nemají tam ještě nějakej takovej?
Noo supééér.
To už sa na tom svete neda nikomu verit?? samy podvodnik?
Preto sa pitam že kto ma nejaku dobru skusenost z nejakov serioznov firmov na čipovanie?
henriCL píše:Jojo, doživotní záruka a spolupráce s výrobci aut. To vždycky pobaví. Nemají tam ještě nějakej takovej?
Noo supééér.
Preto sa pitam že kto ma nejaku dobru skusenost z nejakov serioznov firmov na čipovanie?
Firma na čipování může být klidně solidní, ale záruku ti nikdo nedá. Pokud chceš výkon a platnou záruku, tak si kup supersport
Noo supééér.
Firma na čipování může být klidně solidní, ale záruku ti nikdo nedá. Pokud chceš výkon a platnou záruku, tak si kup supersport
O čipovaní rozmíšlam preto že by sa možno vyriešil problém z tým trhaním motora.
Hovorím možno-trebalo by to skúsit.
Noo supééér.
O čipovaní rozmíšlam preto že by sa možno vyriešil problém z tým trhaním motora.
Hovorím možno-trebalo by to skúsit.
BRS ti zálohuje dáta riadiacej jednotky a kedykolvek-ked si zakupiš krabičku možeš dat naspat povodný softver. EDS to robí obdobne,len si zálohovaný soft musíš stiahnut do programovacieho boxu . Autochip ti tiež zálohuje dáta,ale na inštalovanie povodného softu musíš k nim. Toto nie su amatéri a EDS je absolutna špička pre Opel. BRS a ani EDS sa nezaoberaju roznimi super tuningami ako EGR off,DPF vymlátit a podobne. Vždy stavaju na továrenskom programe a vychádzaju z neho,pokial si to chipoval u Bédu a porobil zázraky-napríklad DPF,tak u nich už budeš mat smolu.Samozrejme tomu zodpovedaju i ceny,a chipovat i Feriho na dvore za 150 €-dakujem,to je len pre silné povahy. A čo sa zápisu navýšenia výkonu týka,až také jednoduché to rozhodne nie je.