Medializace problému s trháním

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři

Sunman

Re: Medializace problému s trháním

Příspěvek od Sunman »

sladas opc píše:tak ono nemusi jit ani o zadny spor ale spise o to to roztahnout co nejdal aby se tim opravdu nekdo zabyval..
no taký článok môže mať dva scenáre:
1/ "zviezol som sa novou Astrou a pri zrýchľovaní motor cukol..."
tento bude mať účinok rovnaký ako toto fórum - proste prečíta ho 100 000 ľudí, 10 000 ktorí by si aj tak Opel nikdy nekúpili pretože sú o svojom VW/Škoda/Peugeot... presvedčení že to je to najlepšie auto. Takže je tam 90 000 potencionálnych kupcov, ktorí si to buď overia jazdou a vyberú iný motor alebo si povedia že ktovie čo novinár cítil.

2/ "zviezol som sa novou Astrou a tá pri každom zrýchľovaní cuká a motor vynecháva. Konzultoval som to s odborným servisom/STK/súdnym znalcom/atĎ a ten mi potvrdil že tento motor má vadu..."
Takt toto znenie je facka koncernu GM a okrem vývojárov sa budú týmto zaoberať aj právnici. Presne ako píše matonecz
Reklama

vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vojta »

Sunman píše:...tento bude mať účinok rovnaký ako toto fórum - proste prečíta ho 100 000 ľudí, 10 000 ktorí by si aj tak Opel nikdy nekúpili pretože sú o svojom VW/Škoda/Peugeot... presvedčení že to je to najlepšie auto. Takže je tam 90 000 potencionálnych kupcov
já bych to spíš viděl takto:

"...tento bude mať účinok rovnaký ako toto fórum - proste prečíta ho 100 000 ľudí, 90 000 ktorí by si aj tak Opel nikdy nekúpili pretože sú o svojom VW/Škoda/Peugeot... presvedčení že to je to najlepšie auto. Takže je tam 10 000 potencionálnych kupcov a z nich 80% nemá na nový auto...a zbylých 20% si stejně koupí oktávku TDI" :D
DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel
Sunman

Příspěvek od Sunman »

môže byť. :D
V Opli by totiž (tých 20%) bolo u suseda za pitomce. :lol:

Záver z toho teda je: kvôli tým pár jednotlivcom čo si kúpili toto auto a ešte s týmto nešťastným motorom sa neoplatí do novín písať vôbec nič.
sladas opc

Příspěvek od sladas opc »

dnes jsem volal do servisu v usti kde jsem auto kupoval a bylo mi sdeleno ze to proste opravit neumi ze nejsem sam a ze se ceka na to s cim prijde vyrobce..tak jsem obvolal par servisu autorizovanych v praze mi rekli ze o nicem nevi krome tusim opel sporilov tam o tom vedi a vyrobce o prej uz resi a bude svolavacka..BS auto a srba servis a tuim i staiger nic nevi nebo alespon mi to rekli...bs auto v brne taky nic nevi a onicem neslyseli..pak jsem volal jeste do budejovic tusim ze autorizak milan kral..tam mi bylo sdeleno ze o problemu se vi je tech aut cim dal vice a prijde novej software ktery by to mel vyresit vyrobce uz na tom pracuje a prej udajne maji doporucit lidem zatim tankovat benzin s vyssim oktanem..tot vse
Opel astra K 1.4turbo 110kw..dynamic..led matrix,navi,18bicolor atd..
henriCL

Příspěvek od henriCL »

Rád bych věděl, jak dopadla iniciativa, popsaná v tomto vlákně. Ačkoliv jsem výsledku moc nevěřil, držel jsem tomu palce. Nebyla by nějaká informace?
Opel Astra K Sports Tourer Innovation 1,4T 92kW
sladas opc

Příspěvek od sladas opc »

ja co mam posledni zpravy primo od technika v opelu.. ceka se na novy software ktery by mel problem vyresit,zatim doporucujem tankovat benzin vyssim oktanem...i presto ze je predepsan 95oktan
Opel astra K 1.4turbo 110kw..dynamic..led matrix,navi,18bicolor atd..
henriCL

Příspěvek od henriCL »

Ptám se, jak to dopadlo s medializací problému. Přes Auto.cz, motočasopisy, atd. O tom autor vlákna psal a o tom toto vlákno je.
Taosek

Příspěvek od Taosek »

Tak bohužel nic žádná reakce nebo tak něco,ale jak se říká líná huba ....
Opel Astra vybava Dynamic 1,4 92kw plus nějaké kravinky.
mattonecz
Moderátor

Příspěvek od mattonecz »

Asi nic, někdo tu psal že žádná redakce nestojí o to aby jí opel nepučoval auta.
Všichni maj furt hromadu skvělých rad, jako jet na brzdu, dát to do novin atp.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
henriCL

Příspěvek od henriCL »

Jo, o té brzdě jsem psal (i) já. Ale jen jsem se ptal, proč o to nikdo nestojí. Rada to nebyla, o ty nikdo nestojí, každý si nejlíp poradí sám.
Odpovědět

Zpět na „Astra K - Motory“