1.0 T vs 1,4 T

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři

palecNR

Re: 1.0 T vs 1,4 T

Příspěvek od palecNR »

Ono je tam vzdy ta nadej,ze prave u nich to robit nebude.
Opel astra K innovation 1,6 100kw/136k
r.v 3/2016
Reklama

mattonecz
Moderátor

Příspěvek od mattonecz »

No já bych si to určitě nekoupil mít toto info..
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
pelito

Příspěvek od pelito »

mattonecz píše:1.0T byla už asi dřív corse tak je už odladena.
Jinak nechápu jak tu někteří psali ze si 1.4 koupili i po přečteni tohoto fora.
nielen tohto fora, aj zahranicnych :D uz len musim zistit ako je to naozaj s tou 1.0T (v zmysle podobnych problemov ako 1,4T) a idem do toho, najprv som sa z toho motora smial, ale co citam rozne testy tak naozaj to vyzera dobre vyladeny motor, nielen do mesta ale aj na "standardne" dialnicne trasy.
Astra K 1.0T 77kw Innovation
Granite Grey
Reco-tem

Příspěvek od Reco-tem »

Nie vsetci, vdaka tomuto foru a aj vam a vasim problemom, som sa rozhodol pre ine auto, pretoze to bolo na takmer na poslednu chvilu, kedy sa mi rozsvietila kontrolka a dal som si nejaky cas, ci sa to stihne vyriesit. Nevyriesilo a som si povedal, ze to za risk nestoji.
Ale problemy su vsade, hoci momentalne nikto nema az take ako opel a tiez tam, kde problemy su, tak ich aspon riesia - opel sa uz predviedol ako to asi bude "riesit".
Za mna velka vdaka, jednemu kravskemu h.... som sa uspesne vyhol.
palah

Příspěvek od palah »

mattonecz píše:1.0T byla už asi dřív corse tak je už odladena.
Jinak nechápu jak tu někteří psali ze si 1.4 koupili i po přečteni tohoto fora.
Aj mne nad tým rozum stojí :D :D :D
Opel astra K ST inovation 1,4 150k, čierna metalíza, sada inovace(led matrix a navigácia…) , zimná sada 2, funkčná sada pre zadné sedadlá, fleetova zľava 16,38%(3909€)…
palecNR

Příspěvek od palecNR »

Ono zas tych aut moc na vyber nieje aby tam pasoval interier,exterier,moc nezralo,malo aky taky vykon,nepatrilo medzi kradnute auta aj cena bola prijatelna u mna toto splna jedine astra no nastastie mam diesel a to som rozmyslal tiez nad 1,4T. Asi som moc narocny. :cry:
Opel astra K innovation 1,6 100kw/136k
r.v 3/2016
Sunman

Příspěvek od Sunman »

Reco-tem píše:Nie vsetci, vdaka tomuto foru a aj vam a vasim problemom, som sa rozhodol pre ine auto, pretoze to bolo na takmer na poslednu chvilu, kedy sa mi rozsvietila kontrolka a dal som si nejaky cas, ci sa to stihne vyriesit. Nevyriesilo a som si povedal, ze to za risk nestoji.
Ale problemy su vsade, hoci momentalne nikto nema az take ako opel a tiez tam, kde problemy su, tak ich aspon riesia - opel sa uz predviedol ako to asi bude "riesit".
Za mna velka vdaka, jednemu kravskemu h.... som sa uspesne vyhol.
úprimne ti prajem aby si našiel auto ktoré bude vyhovovať tvojim predstavám.
Inak je otázka u iných značiek ako sú majitelia naklonení diskutovať o problémoch. Poznám to z iných fór o iných výrobkoch - "bezchybné" prístroje posmešky ak sa na tvojom prístroji objaví niečo. Potom zrazu otázka na zásadnú vec a zrazu 20 reakcií majiteľov "bezchybných" prístrojov - aj u mňa aj u mňa...
ak by som mohol na tomto mieste zhodnotiť autá ktoré poznám z okolia na úplne na tom najhoršie sú mercedesy. Kolegu, ktorý iné autá ani nekupuje vždy po vyrazení mimo SR meďak nechá niekde v nemecku na diaľnici. Ale pochavaľuje si, pretože zase majú najlepšiu službu - privezú mu nové auto, jeho vezmú do servisu a keĎ sa vracia vyzdvihne si opravené auto zo servisu a požičané tam nechá. Takže spokojnosť, len si treba nechať deň v rezerve. :D
na mojom dvore sa vystriedali za dva roky asi dva tucty áut. Úplne najhoršie bolo Q7 - za dva mesiace asi 5x odtiahnutie do servisu z rôznych miest, kde buď zdochlo alebo nešlo naštartovať.
O vybitej baterke u M3 a výhode mať ju v zadnom blatníku ako K-čko by som mohol rozprávať story. Trvalo niekoľko dní, kým som auto dostal z garáže.
O škodovkách sa v súvislosti s VW podvodníkmi moc nehovorí. Uvidíme aké problémy raz budú mať majitelia na emisných kontrolách. v US to museli doriešiť, v EU príde možno nariadenie, že autá budú musieť majitelia vyhodiť na vlastné náklady.
To však samozrejme nie je útechou ani nerieši že k-čkové 1.4T má podľa vás problém s trhaním, infotainment robí psie kusy, auto vrže, nepasujú nosiče na strechu... Je to samozrejme hanba ak chystám rok premiéru auta. chcel by som vidieť tých skúšobných jazdcov čo najazdili milion kilometrov testov.
trembel

Příspěvek od trembel »

Nech sa paci. Je to sice Corsa, ale to bude najma tym, ze 1.0T je v Corse castejsia volba ako v Astre: http://www.corsaeforums.co.uk/viewtopic.php?f=19&t=2491
Astra K ST, 1.4 92kW, Innovation, MY16.5
Zafira B, 1.7cdti 92kW, Enjoy+, Astra H Caravan, 1.7cdti 74kW, Enjoy
2x Astra G Caravan, 1.4 16v 66kW, 2x Astra F 1.4 16v 66kW/1.6i 55kW
moriarti

Příspěvek od moriarti »

Dobrý den,zajímám se o Astru Sports Tourer ,chtěl bych benzín a asi 1.4 T 110kw můžu se s váma podělit o info a zajímavosti i na těchto stránkách,kde mne nenechají v klidu a urážejí Astru,když nechci VW a škodovku..děkuji všem za pomoc a své postřehy
http://garaz.autorevue.cz/viewtopic.php ... 56fc40d269
Eisy

1.0 T vs 1,4 T

Příspěvek od Eisy »

Preco si to dal len do 4 tem? Ved uz to daj do
Kazdej...
Odpovědět

Zpět na „Astra K - Motory“