Mirďovo červené K
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
-
Re: Mirďovo červené K
Já dával také fólie Suntek vpředu 70% dle vyhlášky a vzadu co kdo chce já dal 20%.
- Reklama
Mam tiez cervenu farbu, je krasna, mam aj ine auto, tiez cervene
Zaujimalo by ma, ci mate tiez ten isty problem ako ja a to oderky na predku auta v laku od kamienkov z posypovania ciest v zime. Mna islo porazit, ked som po jednej jazde do mesta prisiel domov a videl tie cierne bodky v cervenom laku. Celu zimu som potom radsej chodil druhym autom, aby som si Astru viac nedobodkoval a pri tom druhe auto mam uz 9 rokov a taky problem nepozorujem a jazdim pri tom rovnako.
Zaujimalo by ma, ci mate tiez ten isty problem ako ja a to oderky na predku auta v laku od kamienkov z posypovania ciest v zime. Mna islo porazit, ked som po jednej jazde do mesta prisiel domov a videl tie cierne bodky v cervenom laku. Celu zimu som potom radsej chodil druhym autom, aby som si Astru viac nedobodkoval a pri tom druhe auto mam uz 9 rokov a taky problem nepozorujem a jazdim pri tom rovnako.
Ahoj,
ano, toto mozem tiez potvrdit, mam deep sky metalizu a mam cca 5 oderkov na prednej kapote a jeden na zadnej. Jeden na prednej mam dokonca , tak 0.5cmx0.5cm , ostatne su o nieco mensie, vsetky pribudli pocas zimy.
Som prekvapeny ako malo to znesie. Najjednoduchsie to bude dat zrejme o par rokov prestriekat.
ano, toto mozem tiez potvrdit, mam deep sky metalizu a mam cca 5 oderkov na prednej kapote a jeden na zadnej. Jeden na prednej mam dokonca , tak 0.5cmx0.5cm , ostatne su o nieco mensie, vsetky pribudli pocas zimy.
Som prekvapeny ako malo to znesie. Najjednoduchsie to bude dat zrejme o par rokov prestriekat.
Jelikož mě nebaví na kratší vzdálenosti zapínat klimu a při pootevřeném okně to byl pořádný fičák, opět jako u astry G došlo na deflektory předních oken a zase je to paráda
Opel Astra K enjoy 1,4 74kw, Red Power + mlhovky+ park.sensory
Taky o nich uvazuji kde si je kupoval?
Cervená je cool - ale ako píšte lak katastrofa takisto mám na prednej kapote asi 5 bodiek od kamienkov no biele nie čierne. Ale ide sa striekať lebo mi tam niečo vačšie odskočilo a je tam pekná ryha a kedže ešte na laku neboli žiadne body tak je to brané ako poistná udaloť z havarijneho takže bude hrubšia vrstva zadarmo na prednej kapote.
ASTRA K 1,4i 74kw Enjoy
Tak jsme včera absolvovali první roční prohlídku po 9000km, reklamoval jsem jen mírnou vůli na levé páčce v ose dálkových světel, objednají a bez problémů vymění Jinak je autí v pořádku a bez problémů. Prohlídnul jsem si ho i zespodu na zvedáku, na poloosách je opravdu mírný povlak koroze,ale to ničemu nevadí, jinak v pohodě. Olej 5w30 dexos 2 originál Opel, diag,.... Na přípravu kabeláže zadních repro nedokázali odpovědět.I když na Auto-Novotný někdo nadává, moje zkušenost je zatím ta nejlepší. Přístup, ochota, práce, za mě spokojenost
Motor jen přede, spotřeba od koupě 6,2l - 80%město, za mě super a jedeme na další km
Motor jen přede, spotřeba od koupě 6,2l - 80%město, za mě super a jedeme na další km
Tak jsme provedli také malou decentní úpravu
Jinak zatím bez problémů
Jinak zatím bez problémů
- frackincylon
Mirďa píše:Tak jsme včera absolvovali první roční prohlídku po 9000km, reklamoval jsem jen mírnou vůli na levé páčce v ose dálkových světel, objednají a bez problémů vymění Jinak je autí v pořádku a bez problémů. Prohlídnul jsem si ho i zespodu na zvedáku, na poloosách je opravdu mírný povlak koroze,ale to ničemu nevadí, jinak v pohodě. Olej 5w30 dexos 2 originál Opel, diag,.... Na přípravu kabeláže zadních repro nedokázali odpovědět.I když na Auto-Novotný někdo nadává, moje zkušenost je zatím ta nejlepší. Přístup, ochota, práce, za mě spokojenost
5W30? Ja mam na viecku tusim 5W20 (ten isty motor samozrejme:). Mno som zvedavy co tam daju, ale este mam nejakych par mesiacov cas:)