ANDROID AUTO
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
-
Re: ANDROID AUTO
Zaujimave...
Skusal som to, vsetko vpohode, ale na uplnu funkcionalitu je potreba root telefonu. Inak mi neslo ovladanie z autoradia. Iba mirror obrazu.
Skusal som to, vsetko vpohode, ale na uplnu funkcionalitu je potreba root telefonu. Inak mi neslo ovladanie z autoradia. Iba mirror obrazu.
- Reklama
Vyskúšané dnes poobede a presne, ako píše tominomiki... Všetko vyzerá ok, ale nefunguje ovládanie z displeja auta. Už som konečne rozbehol aj carstream (vďaka android auto 2.9.). CarStream ale zmažem, ten je mi nanič. Na som práve čakal plné zrkadlenie a ono je to iba na youtube :/
aamirror super, ale rootovať telefón si nebudem, takže to asi nechám nainštalované a prípadne niekedy prehrám fotky, alebo tak Jediný potenciálny problém tam je, že telefón musí byť zapnutý, je to plné zrkadlenie takže ak telefón vypnem (displej), tak sa vypne aj na displeji v aute. Takže pri zrkadlení Waze z telefónu by to bolo zapnuté celú cestu, čo pri AA nie je nutné.
aamirror super, ale rootovať telefón si nebudem, takže to asi nechám nainštalované a prípadne niekedy prehrám fotky, alebo tak Jediný potenciálny problém tam je, že telefón musí byť zapnutý, je to plné zrkadlenie takže ak telefón vypnem (displej), tak sa vypne aj na displeji v aute. Takže pri zrkadlení Waze z telefónu by to bolo zapnuté celú cestu, čo pri AA nie je nutné.
Opel Astra K ST AT6, 147kW Innovation
(ex) Opel Insignia 2011, Cosmo
Opel Astra G 2009
https://www.spritmonitor.de/en/detail/898962.html
(ex) Opel Insignia 2011, Cosmo
Opel Astra G 2009
https://www.spritmonitor.de/en/detail/898962.html
Mám takový dotaz. 1: Jde nějak v AA vytvořit oblíbená místa!
2: Jak nastavit průjezdní body!
3: Vyhledání místa podle souřadnic GPS.
2: Jak nastavit průjezdní body!
Naposledy upravil(a) z.mirek dne 06 dub 2018, 15:43, celkem upraveno 1 x.
ASTRA K Enjoy B 1.4 XE MY18, 74 kW + Komfortní sada 2
Jak vam funguje AA pri telefonovani? Mne to kdyz nekomu volam vubec na displeji auta neukazuje. Jen parkrat se to zobrazilo a ukazovalo to blbosti. Musim to sledovat nebo pokladat na telefonu. To asi neni uplne OK.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
Není. Mě to teď funguje OK, ale u minulýho tlf se hovor spojil, ale dotyčný mě neslyšel. Teď mám Redmi 5 plus. Míval jsem Lenovo 7010.
XCEED GTline 1.5T-GDI DCT MY2023
prodáno: ASTRA 1.4 110kW AT MY2018
prodáno: ASTRA 1.4 110kW AT MY2018
R4 mi vůbec neukazuje, že někdo volá. Jen slyším vyzváněcí tón. Stejně tak, když volám já. Ukazuje to jen nabídku hovorů. Ale přijmutí a ukončení hovoru funguje přes volant.
Opel Astra K ST 1.4i 74kW Enjoy+zimní sada 1+komfortní sada 2
To je ono. Ale to bude nějaký problém v AA nebo telefonu.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
Tel mám honor 7 lite. Viděl bych to spíš na problém AA.
Na R4 vidím jméno, komu chci volat, kliknu na něj, dysplej problikne a skočí zpátky nabídka hovorů...
Myslím, že jednou jedinkrát se stalo, že byla erupce na slunci a viděl jsem, kdo mi volá. Ale pak se to vrátilo zpátky do normálu.
Na R4 vidím jméno, komu chci volat, kliknu na něj, dysplej problikne a skočí zpátky nabídka hovorů...
Myslím, že jednou jedinkrát se stalo, že byla erupce na slunci a viděl jsem, kdo mi volá. Ale pak se to vrátilo zpátky do normálu.
Mě volání dost zlobilo na starém telefonu, při přehrávání hudby a se spuštěnými mapami byl telefon dost zasekaný a když přišel hovor tak trvalo třeba minutu než se AA přeplo na obrazovku s telefonem a umožnilo hovor přijmout.
2. U waze i google map stačí zadat trasu cíle, když se pak během navigace vyhledá další místo tak to umožní přidat ho jako zastávku na trase
3. Vyhlednání gps souřadnic normálně funguje, stačí je zadat do vyhledávacího pole kam se dává adresa
1. Google mapy i waze umožňují přidat oblíbená místa, stačí kliknout někam do mapy a v detailu místa je možnost přidat do oblíbených.z.mirek píše:Mám takoví dotaz. 1: Jde nějak v AA vytvořit oblíbená místa.
2: Jak nastavit průjezdní body.
2. U waze i google map stačí zadat trasu cíle, když se pak během navigace vyhledá další místo tak to umožní přidat ho jako zastávku na trase
3. Vyhlednání gps souřadnic normálně funguje, stačí je zadat do vyhledávacího pole kam se dává adresa
Astra K HB 1,4T 110kW, Innovation, 02/2016
Ono není problém hovor přijmout. Přes volant ho přijmu ihned, o tom to není. Na to jsem si zvykl a je to pohodlný.
Ale když mám přes AA puštěnou navigaci a někdo mi pošle sms, tak se mi zobrazí nahoře, kdo mi píše.
Ale když někdo volá, tak prostě nevím kdo...
Ale zajímavej nápad, nechám to vyzvánět déle, jestli se to probere.
Ale když mám přes AA puštěnou navigaci a někdo mi pošle sms, tak se mi zobrazí nahoře, kdo mi píše.
Ale když někdo volá, tak prostě nevím kdo...
Ale zajímavej nápad, nechám to vyzvánět déle, jestli se to probere.