trhnutie pri akceleracii

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři

Odpovědět
Ludva

Re: trhnutie pri akceleracii

Příspěvek od Ludva »

Tak to je zatim prasecina nejvetsi. Pan Sura byl asi na nejakem novem skoleni.
...v pripade ze uvedene vozidlo vykazuje... Neee asi. Se nudime a vymyslime si to!
...poskytnuti soucinnosti... Neee asi. Nikdo to nikdy nereklamoval!
...pokud predvedete... Neee asi. Este nikdo nepredvedl!
...ti je prezkoumaji... Aaaa, odbornici nejvetsi, menici dilu budou zkoumat. No potěš.
...jedna-li se o vadu... Aaaa, nova taktika - bezna charakteristika motoru!
...podniknou kroky k odstraneni... To je vubec nejvtipnejsi :lol: :lol: Asi odstrani na vrakoviste.
To je fakt moc!
Od oleje si moc neslibuju. Dalsi odlozeni pruseru. Uz tu byl i pokyn centraly Opelu ...zdiagnostikovat, zkontrolovat chybu vynechani zazehu a nic nemenit... To s olejem muze byt neco podobnyho. Zkusit pri garancce nedat olej X ale Y. Ono to nic nestoji a zase bude par mesicu klid.
Reklama

mattonecz
Moderátor

Příspěvek od mattonecz »

Petr25 píše:Prostě je vidět, že nás mají totál na háku a vůbec je náš problém nezajímá.
Ale už mám alespoň na kontě jednu rozmluvenou Astru, tak alespoň zachraňuju ostatní od problému :lol:
Myslim ze uz jich tohle forum na na svedomi mozna i desitky :lol:
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
palah

Příspěvek od palah »

Inak co na to Vojta a jeho doopla.cz, ci nahodou nevie nieco o novom oleji a jeho distribucii???
Opel astra K ST inovation 1,4 150k, čierna metalíza, sada inovace(led matrix a navigácia…) , zimná sada 2, funkčná sada pre zadné sedadlá, fleetova zľava 16,38%(3909€)…
Peto

Příspěvek od Peto »

jozuo píše:vcera som bol na rocnej prehliadke. spomenul som obcasne trhanie, diagnostika nic ale co bol papier co som podpisoval, bolo tam napisane ze sa jedna o typizovanu vlasnost motora ktora nema vplyv na jeho diely ci konstrukciu. vymena oleja sa robila a zatial ide auto velmi dobre

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Supééér, aj mne po výmene oleja išlo auto bez trhania asi 1500 km,potom to zase začalo po trošku a čim dalej tym častejšie a intenzívnejšie. Mohol by si tu napisat z odstupom času keby že ti to začne trhat tak po kolkych km??
Z toho by vyplyvalo že novy olej zo začiatku netrha a mohol by byt príčinov.
Možno že sa rychlo zdegraduje-znehodnotí a potom to ma nejaky vplyv na trhanie.
Možno by fakt pomohol kvalitnejší olej od iného výrobcu.
A možno že sa mylim a problem je niekde inde.
V každom prípade by trebalo aj ten olej vyskúšat a vymenit za kvalitnejší.
OPEL ASTRA 1,4 Turbo, 150k - r.v. 2015
sladas opc

Příspěvek od sladas opc »

ted jsem psal vojtovi(doopla.cz) a v EPC je zhava novinka dexos1 pouze ale 5 litru baleni..takze je to tak vice zjisti v pondeli...
Opel astra K 1.4turbo 110kw..dynamic..led matrix,navi,18bicolor atd..
Ondráš1985

Příspěvek od Ondráš1985 »

Jak už tady kolega nade mnou psal, také moc nevěřím, že by to trhání mohl jiný olej nějak zásadně změnit, ale za zkoušku nic nedáte..
Co se týče toho rozmlouvání nové Astry, není důvod Astru rozmlouvat, stačí se vyhnout 1.4 Turbo motorům a zvolit jiný.. :roll:
Opel Astra K Enjoy 1.4 74kw MY17,5 Bílá Summit, Komfortní sada 2 + Mlhovky
Petr25

Příspěvek od Petr25 »

Já budu rozmlouvat Opel celkově. Hodně jsem se zklamal. Na výběr bylo hodně značek. Já si zvolil i přes hodně odrazujících rad přátel Opel. Teď toho lituju a nikdy si ho už nekoupím..... A když kdokoliv v mém okolí o něm bude uvažovat, tak mu hned o přístupu této automobilky popovídám...
Opel Astra K 1.4Turbo 92kw Innovation
Ondráš1985

Příspěvek od Ondráš1985 »

To chápu, asi bych reagoval stejně... bylo by ale naivní myslet si, že jinde problémy nejsou.. Zabrouzdej třeba na fóra Renaultu, nebo koncernových aut. Stěžují si lidi všude.
Já jsem toho názoru, že je úplně jedno, co člověk koupí, jestli Dácii nebo Mercedes, když kápneš na špatnej kus, budeš vždycky nas....j.
Opel Astra K Enjoy 1.4 74kw MY17,5 Bílá Summit, Komfortní sada 2 + Mlhovky
AK ST

Příspěvek od AK ST »

Nebude ten olej nahodou niaky takyto?http://www.ravenol.de/en/products/usage ... 5w-20.html
Opel Astra K ST 1.4T 92KW Innovation
sladas opc

Příspěvek od sladas opc »

Petr25 píše:Já budu rozmlouvat Opel celkově. Hodně jsem se zklamal. Na výběr bylo hodně značek. Já si zvolil i přes hodně odrazujících rad přátel Opel. Teď toho lituju a nikdy si ho už nekoupím..... A když kdokoliv v mém okolí o něm bude uvažovat, tak mu hned o přístupu této automobilky popovídám...

chapu tvoji nasranost i ja jsem nastvanej,ale nejak odsuzovat opel kvuli tomuto problemu si myslim je nesmysl..problemy maji vsichni jak uz pise kolega VW,renault bmw atd..a reseni problemu-reklamaci je temer vsude na stejny brdo..nevim jak tvoji pratele maji ci meli zkusenosti s opelem ze te odrazovali,ale ja treba uz mam 4 opela a vzdy pohoda a zadnej problem..lidi furt berou opel jako podradnou znacku z drivejsi doby ale technika a technologie uz jsou davno jinde a ja si myslim ze opel dela dobry konkurence schopny auta..
Opel astra K 1.4turbo 110kw..dynamic..led matrix,navi,18bicolor atd..
Odpovědět

Zpět na „Astra K - Motory“