kolesa r16 alebo r17 + zimné
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: kolesa r16 alebo r17 + zimné
No já bych je měl jako letní a 17", takže by byly na autě jako primární. Budeme mít taky bílou barvu, díky za fotku.
Možná se mi ale zdá, že se ty tmavá kola trošku ztrácejí. Musím to nějak rozseknout, protože za cca 3 týdny by tady auto mělo být.
Ohledně ventilků už vím. Je to tady všechno dobře popsané
Možná se mi ale zdá, že se ty tmavá kola trošku ztrácejí. Musím to nějak rozseknout, protože za cca 3 týdny by tady auto mělo být.
Ohledně ventilků už vím. Je to tady všechno dobře popsané
Astra 2017, 1.0 T Smile
- Reklama
Ahoj. Je to jenom o vkusu, takže mě neber vážně.
Za mě taky asi ani jedny a důvod je, že podle mého vkusu jsou všechny pořád moc děravé.
Mám radši u J i K Astry plněnější ráfky, jinak je tam pocitově větší díra. Hůř se sice čistí, ale to je mi fuk.
A pokud tmavé kola, tak ano, ty k bílé půjdou, ale volil bych pouze tmavý vnitřek a pohledovou stranu ráfku bych zachoval stříbrnou.
Proč si nedoobjednáš origo kola z OPLA? Podle mě jsou moc pěkné a dávají vozu origo ksicht.
V té pořizovací ceně už se to ztratí.(skoro).
Nevýhodou těch kol, co sis vybral je, že jsou jich už mraky na jiných autech, respektivě si je klidně někdo dal i na Feldu, když chtěl...
Za mě taky asi ani jedny a důvod je, že podle mého vkusu jsou všechny pořád moc děravé.
Mám radši u J i K Astry plněnější ráfky, jinak je tam pocitově větší díra. Hůř se sice čistí, ale to je mi fuk.
A pokud tmavé kola, tak ano, ty k bílé půjdou, ale volil bych pouze tmavý vnitřek a pohledovou stranu ráfku bych zachoval stříbrnou.
Proč si nedoobjednáš origo kola z OPLA? Podle mě jsou moc pěkné a dávají vozu origo ksicht.
V té pořizovací ceně už se to ztratí.(skoro).
Nevýhodou těch kol, co sis vybral je, že jsou jich už mraky na jiných autech, respektivě si je klidně někdo dal i na Feldu, když chtěl...
Insignia GS Dynamic 2017 - 1,5 121 kW - kůže - kompletní výhřev
Astra J ST Drive 2015 - 1,4 88 kW - Infinity - výhřev sedadel a volantu - kamera
"EX" Corsa D Sport 2014 - 1,4 74 kW
"RIP" Astra G Sportive 1998 - 1,6 74 kW
Astra J ST Drive 2015 - 1,4 88 kW - Infinity - výhřev sedadel a volantu - kamera
"EX" Corsa D Sport 2014 - 1,4 74 kW
"RIP" Astra G Sportive 1998 - 1,6 74 kW
Stači kupit origo krytky OPEL a vypadaju všetky ako origo kola, ja som to tak urobil na zimnú sadu kol BROCK som dal origo krytky od vojtu a vypada to super…Marek L píše:Nevýhodou těch kol, co sis vybral je, že jsou jich už mraky na jiných autech, respektivě si je klidně někdo dal i na Feldu, když chtěl...
Fotky som mal na webe u vojtu ale akosi je stranks už mrtvá…
Opel astra K ST inovation 1,4 150k, čierna metalíza, sada inovace(led matrix a navigácia…) , zimná sada 2, funkčná sada pre zadné sedadlá, fleetova zľava 16,38%(3909€)…
tak záleží i na další výbavě a množství stříbrných doplňků.
Jestli máš jen základ tak bych se nebál čistě bílo černé kombinace...ale jak tu bylo napsáno asi 1000, záleží na vkusu každého soudruha.
Jeslti chceš zkoušet, zkus konfigurátor tady:
http://www.alcar.cz/AlcarKonfigurator/i ... zly4htfjss
a štastnou ruku....
Jestli máš jen základ tak bych se nebál čistě bílo černé kombinace...ale jak tu bylo napsáno asi 1000, záleží na vkusu každého soudruha.
Jeslti chceš zkoušet, zkus konfigurátor tady:
http://www.alcar.cz/AlcarKonfigurator/i ... zly4htfjss
a štastnou ruku....
Astra G -1,6 SZR, prostě Barča
Astra K - 1,6 CDTI (81kW) Innovation
Astra K - 1,6 CDTI (81kW) Innovation
Nechtel jsem zakladat nove vlakno, tak to placnu sem.
Tusi nekdo na cem zavisi, na jake znacce (vyrobci) pneumatik to dojede z vyroby?
Nebo je to ciste nahodna vec?
Jsem zamestnanec jednoho nejmenovaneho koncernu a mam trochu husi kuzi z toho, ze budu jezdit treba na Michelinech
Tusi nekdo na cem zavisi, na jake znacce (vyrobci) pneumatik to dojede z vyroby?
Jsem zamestnanec jednoho nejmenovaneho koncernu a mam trochu husi kuzi z toho, ze budu jezdit treba na Michelinech
Astra K 1,4T 92kW, Innovation
Dodge Challenger R/T V8 5,7 HEMI, 280kW
Dodge Challenger R/T V8 5,7 HEMI, 280kW
Já mám Micheliny a sou super
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
Neviem ako z Polska na kratkych ale na ST z Anglicka su Bridgestone…Ghofig píše:Nechtel jsem zakladat nove vlakno, tak to placnu sem.
Opel astra K ST inovation 1,4 150k, čierna metalíza, sada inovace(led matrix a navigácia…) , zimná sada 2, funkčná sada pre zadné sedadlá, fleetova zľava 16,38%(3909€)…
Já mám STčko 7/2016 a přijela z Anglie na Continentálkách, takže spokojenost.
Nor
Nor
Astra K ST 1.4T 110kW Enjoy, 16" + další vychytávky.
Já mám krátkou 01/2016 a je na Michelin Primacy 3
Astra K 1.4T 92kW innovation v plné palbě, NAVI900, bez AGR...
Antara 2.2
Omega 2.0
Antara 2.2
Omega 2.0
Mám ST 11/2016 a jsou tam Michelin save energy.