astra k - svetla
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
-
Re: astra k - svetla
tak pivo a svetla jsou neco jineho...svetla jsou a meli by byt radne utesneny a vlhkost by se nemela kde brat...urcite to reklamuj ja uz se s tim neseru a uz me to pomalu zacina pekne srat nove auto a furt resim problemy..svetla a motor to trhani..
Opel astra K 1.4turbo 110kw..dynamic..led matrix,navi,18bicolor atd..
- Reklama
astra k - svetla
myslel som ze mne sa budu rosit svetla kedze som kvoli HID sade musel vrtat so toho plastu ktorym zakryvame svetlomet ale pohoda zatial nic. co sa tyka tych LED ziaroviek H7 nepride mi to ako dobra volba. myslim ze za dazda pojdes naslepo alebo budu tak svietit ze to uz proste bude napadne. HID co mam je 4300 a svetlo je akurat, vyssiu svietivost by som uz nedaval
Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Jako naslepo jezdíš za deště i s halogenama. Ty LED mají přece jenom kurňa vyšší svítivost než ty origo lampičky. Svítivostí jsou srovnatelné s HID, ale ten jejich rozptyl světla jim kazí image HID jsou HID no..ale LED jsou LED, svítí hned
Btw máš nějaké foto na ukázku, jak jsi vyřešil ty kable ve víčku světlometu s HID?
Btw máš nějaké foto na ukázku, jak jsi vyřešil ty kable ve víčku světlometu s HID?
Astra K, ST 1.4T (92Kw) Enjoy + sady gumových a velurových koberečků :-)
Ja mam tie ledky h7 su tam cipi philips lumileds a svieti do super za kazdeho pocasia.Dal som ich aj do dialkovych h1 a tiez je to super...jozuo píše:myslel som ze mne sa budu rosit svetla kedze som kvoli HID sade musel vrtat so toho plastu ktorym zakryvame svetlomet ale pohoda zatial nic. co sa tyka tych LED ziaroviek H7 nepride mi to ako dobra volba. myslim ze za dazda pojdes naslepo alebo budu tak svietit ze to uz proste bude napadne. HID co mam je 4300 a svetlo je akurat, vyssiu svietivost
Opel Astra K ST 1.4T 92KW Innovation
Svetla utesné sú ale sa ti tam dostáva vzduch niesú vacuovo utesnené tz. aj to rosenie je u každého auta je to prosto zákon fyziky to sa nedá odstárniťsladas opc píše:tak pivo a svetla jsou neco jineho...svetla jsou a meli by byt radne utesneny a vlhkost by se nemela kde brat...urcite to reklamuj ja uz se s tim neseru a uz me to pomalu zacina pekne srat nove auto a furt resim problemy..svetla a motor to trhani..
ASTRA K 1,4i 74kw Enjoy
Musím uznat, že Ledky za světla svítí fakt lépe než obyč heligony.
ačkoli ruku na srdce, při chumelení a mlze nic moc
ačkoli vaše fotky s parními lázněmi mě moc optimismu nedávají. ...
Stejně by mě zajímalo by mě kde je ta chyba - jestli by nestálo za to objet znova světla nějakým PU tmelem...mě se takto rozlepily postupně nová světla na Géčku tak přišla nová vrstva a od té doby klídek...
ačkoli ruku na srdce, při chumelení a mlze nic moc
ačkoli vaše fotky s parními lázněmi mě moc optimismu nedávají. ...
Stejně by mě zajímalo by mě kde je ta chyba - jestli by nestálo za to objet znova světla nějakým PU tmelem...mě se takto rozlepily postupně nová světla na Géčku tak přišla nová vrstva a od té doby klídek...
Astra G -1,6 SZR, prostě Barča
Astra K - 1,6 CDTI (81kW) Innovation
Astra K - 1,6 CDTI (81kW) Innovation
-
dnes probehla druha vymena led matrix..zatim se zda vse byt v pohode..jinak objet to silikonem to nicemu nepomuze,nemyslim si ze by se tam dostavala vlhkost tim jak je to zalepene..tam bude mozna problem jinde..kazde svetlo ma pry nejaky otvor pro odparovani a to muze byt asi ten problem..
-
Ještě že nemám led Matrix Mě stačí ten problém s motorem........
Ja mám 14tis km a svetlá bez problémov. Začínam mať pocit, že moje auto bolo vyrobené v stredu
Opel Insignia B Sports Tourer Business Inovation 2.0 CDTi 2019 (154 kW) Automat 4x4
Opel Zafira Tourer Cosmo 2.0 CDTi 2015 (125 kW) Automat
Opel Meriva B Cosmo 1.6 CDTi 2014 (100 kW)
Opel Astra J Sports Tourer Cosmo 2.0 CDTi 2015 (121 kW) - ex
Opel Zafira Tourer Cosmo 2.0 CDTi 2015 (125 kW) Automat
Opel Meriva B Cosmo 1.6 CDTi 2014 (100 kW)
Opel Astra J Sports Tourer Cosmo 2.0 CDTi 2015 (121 kW) - ex
-
tak se podivej treba po desti poradne z blizka jetsli jsou uvnitr sucha a bez kapek vody..ono z normalniho pohledu o videt nebyva..