Chyba P1900
Moderátor: Moderátoři
Re: Chyba P1900
Než jsem stihl cokoliv s tím čidlem dělat tak odešel alternátor - klasika diodový můstek - po repasu,před třemi dny, se chyba s čidlem zatím neobjevila tak uvidím a určitě napíšu
Vectra C Caravan Z19DT/88kw rok 03/2006 Diagnostika přes OP-COM pro Teplice a okolí
- Reklama
Takže sice už je to nějaký pátek ale slíbil jsem že napíšu jak jsem pochodil - čidlo koupeno od Vojty akorát to bylo to první kratší co je blíž k motoru,normálně jsem ho fiknul a naletoval ke kabelu místo toho vadnýho čidla protože mělo i krátkej kabel,naletoval a spoj zatavil elektrikářskou smrštovačkou,je sice o 1cm krátší než to co tam má být ale funguje perfektně,kontrolováno přes Op-Com. Ještě jsem ho teda musel trochu přihnout aby ten kabel netrčel pod autem a o něco nechytl
Vectra C Caravan Z19DT/88kw rok 03/2006 Diagnostika přes OP-COM pro Teplice a okolí
Nerad oživuji dávno mrtvé téma, ale taky bych rád sehnal ten snímač 855415. Měním DPF a snímač se doporučuje měnit s ním, ale není k sehnání za rozumnou cenu. Ve Fiatu za něj chtějí 3700, v Opelu 4500, Vojta ho má kolem čtyřky, podobně je i na netu včetně zahraničí, druhovýroba zřejmě neexistuje. Neví někdo, kde to sehnat řekněme do 1500 ? Díky.
Fiat Nuova Croma 1.9 Multijet 16V C.A. 110 kW Dynamic 12/2010