LED žárovky do parkovaček
Moderátor: Moderátoři
Re: LED žárovky do parkovaček
S tim problikáváním po vypnutí sem smířenej teda pokud to nebude blikat pořád jako mi to jednu chvíli dělaly ledky na spz. Za jízdy mi blikaly přední obě, ale jako že to pohaslo a za chvíli zase rozsvítilo a svítílo zas třeba 5 min. tak uvidím jak tyhle. Na spz blikala jen jedna. neřešil sem proč a vyhodil je. ale pokud se mi tyhle osvědčí, tak koupim nějaký i na spz vzhledově se mi to líbí
Vectra 1.9 CDTi 2005 / CD 30 MP3 / bi-xenon / 17" Irmscher Spectra Sport Line / Irmscher křídlo a maska
- Reklama
Tak po prvnim nadšení přišlo zklamání.. po cca 30 s se rozsvítí prasklá žárovka v levý parkovačce a ledka zhasne. Dělá to i po přehození z jedný strany na druhou a dělá to vždycky jen levá strana
Vectra 1.9 CDTi 2005 / CD 30 MP3 / bi-xenon / 17" Irmscher Spectra Sport Line / Irmscher křídlo a maska
Astra F 1,6 8v původně 52kW (X16SZ) r.v.1995
Ahoj, neopalují ti ty ledky parabolu? Odpory se hodně zahřívají...Johhny5 píše:Ahoj, bohužel ti poradit neumím ale jsou to hrozný pálky za ty parkovačky.. já mám tyhle http://www.autoshop24.cz/xenony/eshop/5 ... arovka-T10 a svítí krásně, ale co teď píšete o tech CREE mám zas dalšího brouka v hlavě
Opel Signum 2008
Ahoj, mám to tam asi 1/2 roku a zatím jsou paraboly pořád stejné.. )
Opel Vectra 2.2 DTI
Suzuki GSX-R 750 K7
Suzuki GSX-R 750 K7