OnStar v modelovom rocniku 2017

Informace ohledně aktualizace navigace, multimedií a elektroniky

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři

Odpovědět
Joska

Re: OnStar v modelovom rocniku 2017

Příspěvek od Joska »

V srpnu 2017 koupila skupina Groupe PSA značky automobilů Opel a Vauxhall od společnosti General Motors. Společnost OnStar Europe Limited nebyla součástí tohoto nákupu a nadále je dceřinou společností General Motors.

Takže v důsledku této změny vlastnictví přestanou být dne 31. prosince 2020 služby OnStar a služby Wi-Fi aktivované připojením OnStar (pokud jsou ve vaší zemi k dispozici) k dispozici pro vozidla Opel.

Chápeme, že byste se mohli obávat, že to ovlivní Vaši službu OnStar. Ale můžete být klidní. Pokud máte uhrazené předplatné, OnStar Vám bude i nadále do konce předplaceného období poskytovat tuto výjimečnou službu bez jakéhokoli omezení.

Co se stane pak?

Vy nemusíte dělat vůbec nic. Ceníme si Vaší věrnosti, a pokud budete pokračovat v předplatném, nic se nezmění až do konce roku 2020. Až do té doby budete mít k dispozici všechny funkce OnStar, které zajišťují bezpečí pro Vás a Vaše blízké - Automatický kontakt po nehodě*, přístup k našim vyškoleným poradcům 24/7, pomoc při odcizení vozidla, diagnostiku vozu na vyžádání a vše ostatní, co je součástí vašeho předplatného.

Pokud máte nějaké dotazy nebo jen chcete vědět trochu víc, sestavili jsme pro vás stránku Otázky a odpovědi zákazníků.

Nebo jako vždy můžete stisknout modré tlačítko a mluvit s jedním z nás.

Budeme Vás kontaktovat, jakmile pro Vás budeme mít další aktualizace.

S pozdravem

To neřekli, že po záruce auto přestane svítit a od roku 2020 se se mnou přestane komunikovat, v roce 2025 mi asi zakážou diesel a 2030 mi seberou i bundu s nápisem Opel....asi
Astra G -1,6 SZR, prostě Barča
Astra K - 1,6 CDTI (81kW) Innovation
Reklama

fixxxer

Příspěvek od fixxxer »

Dosť výrazne ma to vytočilo, lebo nám ako zákazníkom úžasne PSA naplulo do ksichtu! :evil:

Tú službu si predsa po prvom roku budem platiť, tak ju sakra chcem a automobilka by do toho nemala vôbec kecať!
Marcel
Astra K (ST, MY2018) Innovation, 1,6 CDTI 100kW AT
tominomiki

Příspěvek od tominomiki »

Vy co mate onstar, ak teda ta sluzba uz nebude funkcna, potom by vas nemali obmedzovat na Vodafone SIM uz len kvoli Wifi hotspot a mali by dat moznost si tam dat ineho operatora uz len kvoli tejto funkcionalite autoradia. Ale velmi pochybujem. Dobry odrb. Mohli to mat kludne nejak zazmluvnene, vsak by ste aj tak platili GM, tak preco by oni od toho odstupovali.
majusenko

Příspěvek od majusenko »

Lenže Wifi je najmenší problém. Myslím, že väčšina ľudí to aj tak využíva hlavne na komunikáciu s autom na diaľku a to iná SIM karta nevyrieši...
Opel Astra K ST AT6, 147kW Innovation
(ex) Opel Insignia 2011, Cosmo
Opel Astra G 2009

https://www.spritmonitor.de/en/detail/898962.html
Joska

Příspěvek od Joska »

dnes jsem psal email na opla. Volal jsem si s obchodníkem, který mi auto prodával.

Prý má PSA jiný systém, který bude dostupný v novém Combu a Nové astře. Starý zapadne zapomnění a do ticha bude znít jen vstek a pláč nás "povině podvedených" já bych si tam on star asi nedal. jako jsem za něj rád a rád ho využívám, přesto sedačky AGR bych si užil více a nikdo mi je po dvou letech nevezme.... :twisted: :twisted: :twisted:

Nebude fungovat vůbec nic, ani tlačítko na pomoc...já tedy doufal a doufám, že ho nikdy potřebovat nebudu, ale do když.

JO - zkoušel jsem dnes diagnostiku po telefonu, v paměti mám závadu se světly. paní mi auto při jezdí prolustrovala a řekla mi, že je naprosto v pořádku. (je to diagnostika jako nám chodí do emailu)

Tak nějak přemýšlím za pár let, co si koupím...asi zavzpomínám na můj dětský sen Ladu Nivu, však se ještě vyrábí :lol:

Předělávám garáž, tak to si zrovna už natáhnu zásuvku k motoru, kdysi takhle naši tatíci měli baterky ve stovkách na nabíječce. No my nebudem jiní :roll:
Joska

Příspěvek od Joska »

Tak odpověď z opla žádná, no bobek na zákazníka, asi.

Napadlo mě jestli by to pak něšlo nějak obejít třeba přes Jablotron, kurnik, však to auto dostane nějak signál a a vše hardwarové tam je ne? nějak se s tím neumím smířit, povídat s někým nemusím. ale to nastavení navigace a otevírnání je super.
mattonecz
Moderátor

Příspěvek od mattonecz »

Odpověď čekej tak za 2 týdny
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
Joska

Příspěvek od Joska »

No ani nečekám, copak napíšou, že mi posílají kapesník na utření slziček? A i o ten si budu muset napsat 4x.

zrovna opravuji garáž, už jsem chtěl natáhnout stěnu u auta, ale řekl jsem si, že by to tam chtělo zásuvku, .... nějdíve jsme přemýšlel o vysavači, pak nabíjení baterie a v tu se mi rozsvítilo, no další auto bude beztak na el. to se bude hodit :lol: jen nevím jaký kabely tam natáhnout :shock:
mattonecz
Moderátor

Příspěvek od mattonecz »

3 fazi ;)
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
Joska

Příspěvek od Joska »

hele ptal jsem se dnes v práci, měli tu tuším nějakýho VW na testování a jel normálně ze zásuvky...udělám přípravu na stropě - kdo ví kde bude díra a kroucenej kabel ze stropu to pak jistí...
Odpovědět

Zpět na „Astra K - Autorádia + navigace + elektronika“