Mlžení oken

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři

Eisy

Mlžení oken

Příspěvek od Eisy »

Ja to viem porovnať len ako Insignia a Astra J. Obe 2012.
V Insignii sa nezahmlieva a v Astre áno. Si to Astra asi nesie zo sebou ...
Reklama

Tanguero

Re: Mlžení oken

Příspěvek od Tanguero »

westler píše: • poslední je fakt "záhada" - i při nastavení na min.teplotu jde z výdechů pořád mírně teplý vzduch (nezdá se mi to, i ostatní v autě to zaznamenali), nevím zda to může nějak souviset se zamlžováním, v principu to asi ničemu nevadí, jen je to nezvyk, jeden by čekal vzduch o cca stejné teplotě jako je venku a ono ne :mrgreen:
Tuhle záhadu taky můžu vysvětlit. V topném okruhu mezi výměníkem topení a motorem asi není žádný ventil, nebo klapka, která by zastavila proudění chladicí kapaliny. Je to moje zkušenost z aut, které mají klimatizaci a jsou vyrobené po roce 2000. Takže výměníkem neustále proudí horká chladicí kapalina, ale protože klapky odklání vzduch mimo výměník, auto netopí. Nicméně klapky netěsní na 100% a trochu teplého vzduchu se ven dostane. Počítá se asi s tím, že v horkých dnech se prostě zapne klima a hotovo.
westler

Re: Mlžení oken

Příspěvek od westler »

westler píše:• poslední je fakt "záhada" - i při nastavení na min.teplotu jde z výdechů pořád mírně teplý vzduch (nezdá se mi to, i ostatní v autě to zaznamenali), nevím zda to může nějak souviset se zamlžováním, v principu to asi ničemu nevadí, jen je to nezvyk, jeden by čekal vzduch o cca stejné teplotě jako je venku a ono ne :mrgreen:
Přesně to samé se řeší i tu - https://www.astrakforums.co.uk/viewtopi ... =11&t=3398, bohužel bez výsledku
Astra K ST, 2018, 1.6T AT
EX Astra H, 2009, 1.6 Easytronic
Odpovědět

Zpět na „Astra K - Interiér a exteriér“