Mne tiez takColbricon píše:Ano, díky za reakce.
Chyby mi to vždy vypisovalo obě. Tedy jak řízení AFL (čili pravděpodobně elektronika), tak i naklápění (tedy mechanická záležitost)
Porucha funkčnosti nastavení ALF světlometů
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: Porucha funkčnosti nastavení ALF světlometů
Astra K ST 1.6T benzin, Dynamic
- Reklama
Já měl jednu dobu jen chybu nastavení, (u první závady byly obě - bylo měněno světlo).
Druhá před servisem sama zmizela - a v historii prý nebyla.
Druhá před servisem sama zmizela - a v historii prý nebyla.
Astra G -1,6 SZR, prostě Barča
Astra K - 1,6 CDTI (81kW) Innovation
- djdominoSVK
Zdravím, tak chyba AFL sa začala prejavovať aj mne. Objavuje sa to náhodne zvyčajne pri zmene svetlených podmienok už cca mesiac a pol.
Nemal som čas to riešiť, ale minulý týždeň som sa konečne objednával do servisu (BSAuto Brno) a pani recepčná (alebo asistenka kto objednáva) sa ma pýtala či sa to týka zvolávacej akcie ktorá beží. Na moje auto ale nieje vyhlásená žiadna zvolávačka, ani som nezaregistroval aby sa nejaká nová objavila.
Neviete o tom náhodou niečo viac niekto?
Nemal som čas to riešiť, ale minulý týždeň som sa konečne objednával do servisu (BSAuto Brno) a pani recepčná (alebo asistenka kto objednáva) sa ma pýtala či sa to týka zvolávacej akcie ktorá beží. Na moje auto ale nieje vyhlásená žiadna zvolávačka, ani som nezaregistroval aby sa nejaká nová objavila.
ahoj, ja ked som zhodou okolnosti tiez riesil poruchu svetlometov(cca mesiac dozadu), tak mi napriek tomu, ze v apke nic nesvietilo povedali, ze tam mam zvolavacku na SW radiadjdominoSVK píše:Zdravím, tak chyba AFL sa začala prejavovať aj mne. Objavuje sa to náhodne zvyčajne pri zmene svetlených podmienok už cca mesiac a pol.
Tak už jsem se taky dočkal těchto dvou chybových hlášek.
Nejdříve to svítilo asi týden v kuse, pak chvíli nic, pak asi dva dny a teď zase nic.
Byl jsem dnes v servise a údajně je to velmi častá závada, v posledních dnech několikátá Astra s tímto problémem a mění se pravé světlo.
Prý ještě ani jiné neměnili, že je problém vždy na pravé straně.
A údajně mají nějakou modifikovanou verzi světla, ale že čekačka na něj je dlouhá, protože se jich asi mění hodně...
Přijde mi, že je to dost závislé na počasí. Nejvíc se to objevovalo když byly ranní mlhy a teploty kolem nuly.
1,5 roku staré auto, najeto lehce přes 50k...
Nejdříve to svítilo asi týden v kuse, pak chvíli nic, pak asi dva dny a teď zase nic.
Byl jsem dnes v servise a údajně je to velmi častá závada, v posledních dnech několikátá Astra s tímto problémem a mění se pravé světlo.
A údajně mají nějakou modifikovanou verzi světla, ale že čekačka na něj je dlouhá, protože se jich asi mění hodně...
Přijde mi, že je to dost závislé na počasí. Nejvíc se to objevovalo když byly ranní mlhy a teploty kolem nuly.
Astra K 1,4T 92kW, Innovation
Dodge Challenger R/T V8 5,7 HEMI, 280kW
Dodge Challenger R/T V8 5,7 HEMI, 280kW
Nj, nechcem malovat certa na stenu, ale ja mam MY18 a ani tam to zjavne fixnute nemali, takze sa obavam casu po zaruke :-/Ghofig píše:Tak už jsem se taky dočkal těchto dvou chybových hlášek.
Na druhou stranu mi příjde, se se vždy vyměnilo pravé světlo a pak byl pokoj.
Můžou se ozvat ti co už mají nové pravé světlo a potvrdit?
Můžou se ozvat ti co už mají nové pravé světlo a potvrdit?
Astra G -1,6 SZR, prostě Barča
-
Kdyz to tak ctu tak bych rekl ze timto problemem trpi az novejsi kusy.. Kazdopadne pokud je po zaruce tak oprava prijde jako na cca 40tisic??no to chci videt kdo tohle bude chtit
Opel astra K 1.4turbo 110kw..dynamic..led matrix,navi,18bicolor atd..
U mňa svetlá z dátumom 1/2017. Teraz takmer po 2 rokoch prvý krát hláška. Servis, porucha na pravom svetle.
Astra J ST 2013, cosmo 121KW
Astra k ST, innovation 1.6T, MY17,5
Astra k ST, innovation 1.6T, MY17,5
-
Ja mam auto cca 2,5 roku stare.. Hlaska zatim zadna, najeto cca 14 tisic km.. Jen mi 3krat menily svetla na zaruku-mlzily se no ale mlzi se dal ale rekl bych ze jen na podzim. Kazdopadne tohle auto je hroznej kram!!!
Opel astra K 1.4turbo 110kw..dynamic..led matrix,navi,18bicolor atd..