Moment, sahnu do supliku pro prebytecny milion a odpo pro nej skocim, vidim na Ford autosalon z oknaHerr Blitz píše: ↑15 srp 2024, 09:34 Ještě mě napadal Kuga od Fordu. Teď je výprodej skladovek před faceliftem a ty ceny jsou hodně slušný (na dnešní poměry). Je otázka, jestli to příliš neodkládat, kdyby ta Kuga byla vyhouvující .
Miloshuf automaticky caravan II. verze Opelforum (R.I.P.)
Moderátor: Moderátoři
Re: Miloshuf automaticky caravan II. verze Opelforum
- Reklama
Hele ja jsem rad za kazdy tip, ale jako nekdo nemusi Oply, tak ja nemusim Fordy. sice jsem jezdil pul roku sluzebnim focusem pred 10 lety, nebylo to spatny auto, ale tam jeka mi to prirostlo k srdci.
Jde mi hlavne o spolehlivost, nekdo resi spotrebu, (hodne lidi), me astra slouzila i kdyz zrala 11 ve meste, ale mimo klido i za 6 se dalo jezdit, prumer na dovo obvykle 7 a to i dalnice.
Dnes uz to bude papat nohem min, to je mi jasny.
- Astra - R@SAG
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak tomu se říka smůla. Já osobně bych měl jasno Opel Insignii B v 1.5 Benzínu v automatu a hotovo.
Nejpozději do konce října se musíme rozhodnout a jinak naše Astra J půjde do světa a nástupce bude Astra L v automatu, tak pak by cca březen 2025 Astra J byla na prodej s cca 130 000jm, ale je tam manuál .
Nejpozději do konce října se musíme rozhodnout a jinak naše Astra J půjde do světa a nástupce bude Astra L v automatu, tak pak by cca březen 2025 Astra J byla na prodej s cca 130 000jm, ale je tam manuál .
Předešlé vozy: Opel Astra F 1.4 8v - 1992
Současný vůz: Opel Astra G 1.4 16v ECOTEC - 2003
Současný vůz: Opel Astra G 1.4 16v Twinport - 2006
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
WEB: astra-rasag.cz - vše o Opelech.
Současný vůz: Opel Astra G 1.4 16v ECOTEC - 2003
Současný vůz: Opel Astra G 1.4 16v Twinport - 2006
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
WEB: astra-rasag.cz - vše o Opelech.
- Herr Blitz
Já bych to neviděl tak černě - https://www.tipcars.com/ford-kuga/hatch ... 90010.html
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate
Tak to je škoda Miloshi. Tvůj kousek byl vymazlený.
Astra H Caravan 1.6 16v 2006
- Herr Blitz
Tak ještě přidám jeden tip - HONDA.
Jejich hybrid je taky moc pěkně vyřešený. A teď mají akce s citelnými slevami. Samozřejmě nevím, jestli mají v nabídce co přesně potřebuješ, ale za prohlídku by to stálo.
A pořádně se projeď - já mám u Japonců problém s odhlučněním pohonu, ale jsem si vědom, že slyším i frekvence, které 99% lidí neslyší - viz můj test HR-V .
Jejich hybrid je taky moc pěkně vyřešený. A teď mají akce s citelnými slevami. Samozřejmě nevím, jestli mají v nabídce co přesně potřebuješ, ale za prohlídku by to stálo.
A pořádně se projeď - já mám u Japonců problém s odhlučněním pohonu, ale jsem si vědom, že slyším i frekvence, které 99% lidí neslyší - viz můj test HR-V .
Hele asi tak, nejsem milionar a nedam za novy auto 800, ono i tech 500 za par let jety je ranec.
- Herr Blitz
No to uz je lepsi, ale bude to vyber tak na pul roku to vidim
- Herr Blitz
Minimálně na vyzkoušení vhodnosti bych se do AutoESA vydal - mají tam těchto Coroll celou řádku ve stejné výbavě i věku, asi koupili nějakou flotilu .