ANDROID AUTO
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: ANDROID AUTO
Bez dvojice Android Auto + WAZE bych dnes ani nevyjel z garáže....
Astra K 1.4T 92kW innovation v plné palbě, NAVI900, bez AGR...
Antara 2.2
Omega 2.0
Antara 2.2
Omega 2.0
- Reklama
Na přehravání hudby z mobilu funguje např.přehrávač Musicolet , ale přes Android Auto v něm nehrají písničky s vyšší přenosovou rychlostí např.320 kbit/s resp. jedna jo a pak další už nebyla slyšet . S nižší rychlostí to je cajk . Přes bluetooth napřímo hrají v pohodě i ty 320 kbitové .
Opel Grandland X 1.2 Turbo
XCEED GTline 1.5T-GDI DCT MY2023
prodáno: ASTRA 1.4 110kW AT MY2018
prodáno: ASTRA 1.4 110kW AT MY2018
po aktualizacích už jde v android auto mapy cz. , a po zaplacení i sygic
Myslím si o tom, že je potřeba dobře číst Android Auto je a bude. Tedy ten interface, který se zobrazí, když se připojíš k autu, na obrazovce tvého auta. Ten je a bude.
Co nebude je aplikace "Android Auto pro obrazovky telefonů", tu nahradí Google Assistant. Ale to je jen aplikace v telefonu, jedna z mnoha, s autem nemá nic společného.
Co nebude je aplikace "Android Auto pro obrazovky telefonů", tu nahradí Google Assistant. Ale to je jen aplikace v telefonu, jedna z mnoha, s autem nemá nic společného.
Insignia GSi (2.0T benzín, 260hp, 4x4, 8AT)
Neevidujete zhorsenie fungovania AA ... neviem co tam google porobil, zacalo mi fungovat citanie sprav napr. z whatsapp konecne tak, ze sa da tomu rozumiet, v anglictine aj hlasovo odpovedat na spravu, to mi predtym neslo, ale hlasove zadacanie cielov pre waze mi otrasne prestalo fungovat, skoro nepouzitelne.
Predtym som dal hlasove zadanie ciela slovensky a vsetko mi bez problemov naslo ... ci uz mesto, ulicu, nazov firmy .. teraz ked hovorim slovensky ulice alebo firmy, tak skoto nic neidentifikuje korektne a zadavam pisanim.
Neriesili ste niekto obdobny problem? Mozno mam len niekde blbo nastavenu jazykovu lokaciu, ale nie som si vedomy, ze by som menil a ani som nenasiel.
Astra K ST 1.6T benzin, Dynamic
Mam ten isty problem, podla hlasu nerozozna nic a vsetko musim vyhladavat manualne.
Opel Astra K ST, 1.4 benzin, 92kW, vyrobene 07/2017, vybava Innovation + Zimna sada 1 + Odhlucnovacia sada