Spokojenost s Astrou
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: Spokojenost s Astrou
Ako sa s tym obieha? Jazdim vacsinou okresky a max tak R2 ked k rodicom. Chceli by sme nejake vylety, po vychode a tak, mozno.
- Reklama
Předjíždí se s tím úplně normálně, pokud potřebuji předjet rychleji, stačí podřadit, samozřejmě pokud předjíždíš závodníka, kterému jsi narušil jeho ego v silném autě, může to být problém, ale to se Ti může stát i s turbem
Ono těch 100koní není na tak odlehčené auto zas tak málo, jak se tady tvrdí. Jinak se tady stále porovnávají krouťáky, jen aby ale nedokroutili
S plně naloženým autem jezdíme tak 2x do roka, jinak ve dvou a v pohodě.
Tříválec jsem nechtěl, i když může být opravdu dobrý a stává se trendem.
Samozřejmě je nutno zvážit po jakých cestách, v jakém obsazení a jakým stylem jezdíš.
Pro závodníky doporučuji novou I30
Každého svobodná volba v čem jezdí

Ono těch 100koní není na tak odlehčené auto zas tak málo, jak se tady tvrdí. Jinak se tady stále porovnávají krouťáky, jen aby ale nedokroutili

Samozřejmě je nutno zvážit po jakých cestách, v jakém obsazení a jakým stylem jezdíš.
Pro závodníky doporučuji novou I30

Opel Astra K enjoy 1,4 74kw, Red Power + mlhovky+ park.sensory
Bol som sa prejsť v 1.4T na skúšobnú jazdu. Atmosféra ani 1.0T nie je u dealera zatiaľ. Ide veľmi pekne, ale neskutočné mi vadil smrad v predvadzacke aj v ďalších oploch čo som do nich sadal. Po dvoch hodinách motania sa a jazdenia spolu ma bolí hlava
autíčko super. Len ten smrad. Manželka ani syn mi tam nesadnu 

To je vune novoty bud rad
vydrzi docela dlouho.

2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW

Může jen potvrdit slova. 1,4 atmosféra jezdí pěkně a pro moje ježdění plně vyhovuje. I spotřeba je rozumná.Mirďa píše:Předjíždí se s tím úplně normálně, pokud potřebuji předjet rychleji, stačí podřadit, samozřejmě pokud předjíždíš závodníka, kterému jsi narušil jeho ego v silném autě, může to být problém, ale to se Ti může stát i s turbem![]()
Ono těch 100koní není na tak odlehčené auto zas tak málo, jak se tady tvrdí. Jinak se tady stále porovnávají krouťáky, jen aby ale nedokroutiliS plně naloženým autem jezdíme tak 2x do roka, jinak ve dvou a v pohodě.
Pro závodníky doporučuji novou I30![]()
Opel Astra ST enjoy 1,4 74Kw
By holy
By holy
A co problemy na ktore sa tu ludia stazuju? Hrkanie palubovky, nelicujuce plechy? Som tak na vazkach, Astra sa mi paci viac, aj sa mi v nej lepsie sedi, soferoval som teda iba turbo ale bolo to celkom ok. Je to take ine, do noveho z Felicie skocit. Tam mam pocit, ze to auto fakt ovladam, tu to bolo take... zvlastne. Este zvazujem cee'd, ten mi da viac vybavy za menej. A to mam u Opla celkom vysoku zlavu. (oba kratke so zakladnou 1.4, ale v ceede sa vozit este len budem...).
Dam si tak tyzden +- na rozmyslenie.
Dam si tak tyzden +- na rozmyslenie.
Ziadne nelicujuce plechy,ziadna hrkajuca palubovka. Tak je to u mna. Astra je fajn auto aj ked mam diesel a nie 1,4T. Ine by som nechcel.
Naposledy upravil(a) palecNR dne 25 úno 2017, 21:14, celkem upraveno 1 x.
Opel astra K innovation 1,6 100kw/136k
r.v 3/2016
r.v 3/2016
dnes jsem si hrál s nastavením hlasitosti, navigace je hlasitější, ale couvací pípaní zůstalo na stejné hlasitosti.
za mě taky žádný rachtání drnčení ..prostě pohoda...
za mě taky žádný rachtání drnčení ..prostě pohoda...
Astra G -1,6 SZR, prostě Barča
Astra K - 1,6 CDTI (81kW) Innovation
Astra K - 1,6 CDTI (81kW) Innovation
U me taky vse v pohode az na pripojeni mobilu pres "blututh" nahraje mi veskere zvuky (pisnicky ale i hlas navigace waze atd..) asi lepsi poustet pres usb, tam mi zobrazi i slozky s hudbou