trhnutie pri akceleracii

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři

Odpovědět
mattonecz
Moderátor

Re: trhnutie pri akceleracii

Příspěvek od mattonecz »

ja schvalne zkontroluju. mam asi 5k na novy olej. co sem koukal minule tak vypadal dobre
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
Reklama

blesk

Příspěvek od blesk »

Vsechny oleje jsou cerne, pokud je nalijete do nadoby. Olej kontrolujte kapkovou zkouskou, pokud nemate ten papir staci nejaky bezny treba A4 z kanclu.
Peto

Příspěvek od Peto »

jozuo píše:čo tak postupne kontrolujem či mám dosť oleja tak po utretí tej mierky na olej nie je olej tak tmavý ako pri origo oleji od Oplu. ten asi bude dosť karbonovať motor.
jozuo ako ten Olej Millers u teba sa správa? Kolko maš na nom km už spravené? Z trhaním je pokoj?
Všetko v pohode? Aky si daval olejový filter? Ty si sviečky nemenil?
OPEL ASTRA 1,4 Turbo, 150k - r.v. 2015
jozuo

trhnutie pri akceleracii

Příspěvek od jozuo »

Na oleji mam najazdene cca 2000km, ja som asi jediny co menil sviecky aj kedze uz mam skoro 40 000 najazdene. Aktualne auto necuka ani ked potrebujem troska razantnejsie zrychlovat a nie je zahriate. U mna bez problemov uz.

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Peto

Příspěvek od Peto »

jozuo píše:Na oleji mam najazdene cca 2000km, ja som asi jediny co menil sviecky aj kedze uz mam skoro 40 000 najazdene. Aktualne auto necuka ani ked potrebujem troska razantnejsie zrychlovat a nie je zahriate. U mna bez problemov uz.

Takže je dost možné že možu z tým mat súvys aj nové sviečky,ked si to spravil naraz. Mal si to skúšat po jednom. Vymenit najprv olej urobit zopartisic km a tak sviečky vymenit,aby si vedel čo a ako pomohlo alebo jedno z druhým spolu zabralo?. Či vlasne ako si to robil? Nenapísal si mi aky ol. filter si tam dal? Origo z Oplu alebo nahradu inu a aku?
Peto

Příspěvek od Peto »

Peto píše:
jozuo píše:Na oleji mam najazdene cca 2000km, ja som asi jediny co menil sviecky aj kedze uz mam skoro 40 000 najazdene. Aktualne auto necuka ani ked potrebujem troska razantnejsie zrychlovat a nie je zahriate. U mna bez problemov uz.

Takže je dost možné že možu z tým mat súvys aj nové sviečky,ked si to spravil naraz. Mal si to skúšat po jednom. Vymenit najprv olej urobit zopartisic km a tak sviečky vymenit,aby si vedel čo a ako pomohlo alebo jedno z druhým spolu zabralo?. Či vlasne ako si to robil? Nenapísal si mi aky ol. filter si tam dal? Origo z Oplu alebo nahradu inu a aku?
Dost som toho naštudoval ohladne Olejov od firmy MILLERS a musim povedat že som usúdil podla recenzie,parametrov a špecifikácií,že ten olej môže byt dost dobrý a kvalitný. Je sice trochu drahší ale ked to rieši LSPI tak to ma cenu. Iny tu na fórach priplácajú za 98 benzín prípadne za aditíva do benzínu,tak to aj tak preplatia cenu tohto oleja. Ty z tým olejom jozuo dúfam fičíš na 95 okt.zenzíne??? Ked si zoberem cenu GM Detox1 gen.2 a Millers tak to vchádza skoro na rovnako. Neje o čom diskutovat. A ten olej Detox 1 gen.2 asi tiež nebude spása pre tento motor,ked mnohý ho už maju v autach a aj tak im to trochu pocukáva,hlavne že je dvakrat drhší ako Detox2 a problém úplne nerieši. Pochybujem aby automobilky pre svoje auta dávali nejake drahé špičkové oleje. Pre nich je cena prvorada a určite kvalita až na druhom mieste. Ved nebudú z výroby davat predsa do aut nejaký super kvalitny a drahý olej aby sa auto nevybehalo a nepokazilo. To by bolo pre automobilku likvidačne keby nezarobili na servise a nepredávali nove auta.
Cinda

Příspěvek od Cinda »

Mám na novém oleji asi 4000km. Auto poškubává dále, a zdá se mi, že s nárůstem km poškubává stále více.
Odzkoušel jsem si, že palivo na škubání nemá skoro vliv. Testoval jsem různé čerpačky, dále jsem testoval přidávat vychvalované VIF a opravdu se mi zdá, že nejlepší výsledky jsou s palivem od TankOno bez aditiva.
Vím, že to zní podivně, ale je to tak...
Astra K 1.4T 92kW innovation v plné palbě, NAVI900, bez AGR...
Antara 2.2
Omega 2.0
jozuo

trhnutie pri akceleracii

Příspěvek od jozuo »

Olejovy filter som kupil original opel, vymenil olej a spravil cca 1000 km kde to od zaciatku cuklo raz a potom uz v poriadku. Nasledne o dalsich cca 500km som hodil nove sviecky. Tankujem len 99evo, aditiva nepouzivam. Chcel som dat 95 ale rozmyslel som si to. Ak to takto funguje, tych 6€ rozdiel na nadrz ma nezabije a radsej 99.... auto je zivsie a hlavne teraz aj o dost tichsie.. v tom oleji od millers su nanotechnologie, to same sa mi stalo na predoslom aute, ze po prechode na millers motor po cca 500km bol o nieco tichsi ako predtym. Nikomu nic nenutim, mne to takto pomohlo, kto chce nech skusi osobne je to na kazdom co fo auta naleje

Peto

Příspěvek od Peto »

jozuo píše:Olejovy filter som kupil original opel, vymenil olej a spravil cca 1000 km kde to od zaciatku cuklo raz a potom uz v poriadku. Nasledne o dalsich cca 500km som hodil nove sviecky. Tankujem len 99evo, aditiva nepouzivam. Chcel som dat 95 ale rozmyslel som si to. Ak to takto funguje, tych 6€ rozdiel na nadrz ma nezabije a radsej 99.... auto je zivsie a hlavne teraz aj o dost tichsie.. v tom oleji od millers su nanotechnologie, to same sa mi stalo na predoslom aute, ze po prechode na millers motor po cca 500km bol o nieco tichsi ako predtym. Nikomu nic nenutim, mne to takto pomohlo, kto chce nech skusi osobne je to na kazdom co fo auta naleje

Ale mohol si 95 okt aspon vyskúšat. Ved kebyže bude zle prejdeš naspet na 98 okt.
To len aby sa už konečne uzevrala debata čo v tvojom prípade konkrétne zabralo.
Samozrejme že je to na tebe.
Peto

Příspěvek od Peto »

Cinda píše:Mám na novém oleji asi 4000km. Auto poškubává dále, a zdá se mi, že s nárůstem km poškubává stále více.
Odzkoušel jsem si, že palivo na škubání nemá skoro vliv. Testoval jsem různé čerpačky, dále jsem testoval přidávat vychvalované VIF a opravdu se mi zdá, že nejlepší výsledky jsou s palivem od TankOno bez aditiva.
Vím, že to zní podivně, ale je to tak...
Takže Detox1 gen.2 nerieši problém??
Odpovědět

Zpět na „Astra K - Motory“