Co som povedal?Marek.007 píše:No auto po vymene zotrvacnika. Zatial to trha len jemne chce to trosku pojazdit a dam vediet ci to malo vyznam
Každy tu mudry a namysleny.
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Co som povedal?Marek.007 píše:No auto po vymene zotrvacnika. Zatial to trha len jemne chce to trosku pojazdit a dam vediet ci to malo vyznam
Suhlasim s tebou sladas. Rozumna reč.sladas opc píše:vadny setrvacnik muze byt o tom neni pochyb..ale ze by tohle bylo u vsech 1.4 turbo je blbost..navic tvoreni karbonu ci propaleni pistu ci praskani pistnich krouzku na to setrvacnik nemuze mit vliv..tenhle problem cukani motoru je zkratka v okruhu olej-palivo-spalovani..vadny setrvacnik se projevuje "mlacenim" a vibracema..
Jozuo nepisal si tu nahodou ze Millers tiporiesil problem z trhanim?jozuo píše:Mne príde stále že na to má veľký vplyv kvalita paliva. Stále tankujem na jednej Slovnaftke, buď 95 alebo 100. Minule nebola iná možnosť a pri skoro prázdnej nádrži som natankoval za 15€ na OMW ich 95. Auto začalo cukať ako kedysi. Čím skôr som vyjazdil ten sajrajt, natankoval na Slovnaftke ako vždy a auto opäť funguje bez problémov.
Ked sa smiem spitat? Ten tvoj kamos olej neriesil iba upravu map? Na akom oleji jazdi?sladas opc píše:S upravou mapy bych souhlasil..kamos nechal cipnout neboli optimalizovat vykon..auto hned od zacatku po cipu jede luxusne bez jakychkoliv problemu..najeto uz ma cca 45 tisic km..
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |