trhnutie pri akceleracii
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
-
Re: trhnutie pri akceleracii
Kamos mel dexos2 jako my vsichni..pak byl na tom cipu kde mu rekli ze je hrozne velky plnici tlak v nizsich otackach coz je problem kterym muze mit vliv na lspi..mapu mu upravili vse prej luxus jeste pry lepe jezdi..po cipu sel na garanci kde mu uz dali dexos1
Opel astra K 1.4turbo 110kw..dynamic..led matrix,navi,18bicolor atd..
- Reklama
-
Jinak vcera jsem si koupil olej liqui moly 5w30 special tec dx1..primo vyvinut pro primovstriky.tak ho tam zrejme na jare dam a uvidim co se bude dit..
kde si koupil? zkusil bych se domluvit jestli by mi to tam za naky priplatek nalili misto tech jejich sraceksladas opc píše:Jinak vcera jsem si koupil olej liqui moly 5w30 special tec dx1..primo vyvinut pro primovstriky.tak ho tam zrejme na jare dam a uvidim co se bude dit..
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
ex 2022 Audi Q5 50 TDI - 3.0 V6 TDI 210kw
ex 2016 Astra 1.4T 92KW
-
Mattone mas sz..
tak jsem hledal a hledal po eshopech a Liqui Moly Dex1 Gen2 objednán na dolejvání...
kontrolní otázka... dolejváte? ubývá vám olej?
Ziadne dolievanie nerobim. Kde si zohnal ten Liqi Moly DX1 ??sova píše:tak jsem hledal a hledal po eshopech a Liqui Moly Dex1 Gen2 objednán na dolejvání...
OPEL ASTRA 1,4 Turbo, 150k - r.v. 2015
-
Ja ho mam od kamose..zatim je k dostani jen v nemecku..
Supeer zas vyrobia nieco co sa neda zohnat.sladas opc píše:Ja ho mam od kamose..zatim je k dostani jen v nemecku..
Otazkou je ci je lepsi ten GM Dexos 1gen.2 alebo Liqi Moly DX1 ?
Samozrejme by trebalo zvazit aj softwarovu upravu a vyladenie,ked to pomoze.
Olej z vyladedenim softuje dvojkombinacia co by mohla pomoct.
Este by ma zaojimalo co by sa dalo robit z recirkulaciou vyfukovych plynov,kedze cez premenlive casovanie ventilov sa vracaju vyfukove plyny do sacieho potrubia a usadza sa tam karbon hlavne na sacom ventilu.
Neviem z tym sa da nieco robit.
OPEL ASTRA 1,4 Turbo, 150k - r.v. 2015
tady: https://dufy.cz/motorovy-olej-liqui-mol ... order_itemPeto píše:Ziadne dolievanie nerobim. Kde si zohnal ten Liqi Moly DX1 ??
na slovensku jsem pak našel toto: http://www.opel-shop.sk/www-opel-shop-s ... s1-Gen2-1L
Taky jsem ještě nedolíval, ale pozoruju, že to pomalinku ubývá (mírně pod polovinou rysky)... 15tis km na krku, životnost oleje v OnStaru 29% a předepsaný servis až v červnu, tak chci kdyžtak dolít to správné...
-
Ten olej bude k dostani,ale je to novinka takze jeste neni vsude..co se tyce kvality gm a liqui moly nevim kdo dodava gm oleje a liqui moly maji hodne kvalitni oleje dokazane i nekolika testama tak to zkusim a uvidi se..jinak maji byt nove oleje 0w20 atd pro opel.asi neco na tom bude protoze dost automobilek s primovstrikem pouziva 0w20