Díky bohu technik připravil všechna potřebná "lejstra" na uplatnění záruky s tím že mě bude kontaktovat jakmile příjde odpověď z Německa a nemusel jsem ho ani přemlouvat.
Pevně doufám že vše dopadne dobře a o moji "berušku" bude dobře postaráno.

Moderátor: Moderátoři
až na to topení, 4x4, tienidlá to máme rovnaké.j.nero píše:Ahoj demolition,
mám objednanou Insignii u prodejce ve Vrchlabí je to v provedení 2,0DTH, pohon 4x4, edice 20 let.Výbava: metakický lak, flex ride, snadné řízení2, radio CD500 NAVI, blutooth handsfree, el sklopná vnější zrcátka, nezávislé topení, 18" kola z lehkých slitin, stahovací stínítka na zad. oknech, střešní nosič (příčníky).
Se slevou (26%)pro fleetové zákazníky 623 530 Kč bez DPH.Katalogová cena v tomto provedení 1 003 400 Kč vč. DPH.Byl jsem na tom podobně jako ty a měsíce jsem sledoval zdejší forum a sháněl informace.Hodně jsem váhal mezi Superbem.Nakonec jsem se rozhodl pro Insignii.Chvíli jsem pojezdil s oběma (předváděčky cca 1000 km) a musím říct, že mně, víc sedí Insignie.Myslím jako pracoviště řidiče.Vzadu je sice míň místa, ale já jezdím tak 60% sám, 35% ve dvou.Pokud máš zájem zašlu celou nabídku od prodejce.Shodou okolností dnes jde do výroby!!!
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |